Українська Канада
-
А чому без тарифу?🤔
-
Може це ще і краще, просто я звик купувати все за повну суму, бути власником одразу.
-
8 % без тарифа. Від 2к це 160 баксів переплати.
-
Ну лох в сенсі лише що платитимеш контракт за тариф оператору, але багато хто його і так платить , без айфону, хто планує тут жити
-
Якщо ти не бачиш лоха в схемі то лох ти 😁😁
-
Телефон + інет в мене 115 з таксом, 200 ГБ мені вистачає на місяць, при тому що немає віфі вдома 🤷♂ не має в мене відчуття що мене жучать 😅
-
Тут є кредити де навпаки дешевше в кредит ( я не дуже люблю міні кредити типу телефон, машина, бо не люблю привʼязок) Але на скільки знаю ось наприклад ви взяли кредит на айфон через роджерс чи фідо Кінцева ціна айфона буде дешевша ніж одразу за кеш Чому? Тому що так роджерс чи фідо впевнені що ви будете ними користуватись тривалий час, тому якусь ціну айфона вони гасять
-
Може і так, але я вже наїздився. Вже в Канаді побував, прилетів з 35 к лечу назад з 18 😁😁 як бачиш я взагалі не бізнесмен
-
Доречі на форклівті катаюсь на роботі 😉
-
Блін, насправді їжа, навіть з Лідлу там просто топ 😁
-
Не повертайся, не займай моє робоче місце 🥹🥹
-
От через сир я би поверну до Німеччини 😅
-
Я вчора в Фрешко купив сир за 5.99 потакції а так він коштує 9. Норм?😃
-
Ну 🤷🏼 В мене пішло багато бо я 2 місяці вчився і не працював. Плюс за АЗ треба було віддати 12300 в той час.
-
В мене норм і в Онтаріо і в Квебеку. Я не на роджерсі
-
Звʼязок окрім Роджерса просто жахливий, тільки виїжджаєш за Онтаріо повна жоп…
-
А казав нікого не критикуєш 😉
-
Жорстко Ми сімʼєю то мали +- таку суму Витратили з цих 35 к десь 3-4 і суто бо брали машину за кеш, ну і 3 к$ кожного які дала Канада, але все одно в Європі вже давно в + пішли б думаю
-
Не даремно 9 годин в літаку летів 🤗
-
Мало але не мало. Багато в кого і того нема + ти офіційно. Я скільки разів свого вмовляв щоб платив мені кешем 🥹🥹 а він ска…
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago