Українська Канада
-
А треба щось друкувати?
-
Щоб забрати, запис не потрібен
-
Французька?)) 😉
-
Свєта, їдьте до нас, у нас нема англійської! Запрошуємо в Квебек! ⚜️
-
Щось буду😉🤣🤣
-
і що будете там робити?)
-
Там було англійською)). А я її не знаю 😢
-
Добрий вечір, хтось оплачував реквізити на повернення паспорта після вклейки через українську карту?
-
А ви читали що там написано?😁
-
Не зрозуміла…. Для виізду з Канади до України потрібно отримати дозвіл? Це кому потрібен цей дозвіл?
-
Ми відправляли поштою до Фінляндії а вони далі в Лондон. Але якщо ви хочете самі відвезти, то можливо у вас є ІД карта тимчасового захисту.
-
Щоб забрати паспорт?
-
Якщо в Варшаві то запис
-
Дивіться вище
-
Добрий вечір,чи хто підтверджував диплом КУК?маю декілька питань(факультет тік ток)
-
Подайте заявку на отримання дозволу Канада-Україна для екстрених поїздок - Canada.ca www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/portal-application-ukraine-cuaet.html
-
Добрий вечір! Підскажіть будь-ласка, з чого потрібно почати, щоб відкрити візи в Канаду? Куди звиртатить? Можливо є посилання на сайт, де можно це дізнатись. Дякую!
-
Я так розумію, може. Але, щоб отримати допомогу від Канади, треба в'їхати до 31.03
-
Добрий день підкажіть будь-ласка хто небудь відправляв валізи з Франції в Канаду ? Як це краще та дешевше зробити??? Дякую )
-
Вітаю , термінове питання, як відправити з Праги поштою до Варшави паспорт на вклейку, і головне, де можна оплатити за послуги кур’єра щоб відправили назад ? VFS у Празі зараз не приймає документи на вклейку… допоможіть будь-ласка
22 Jan 2023, 19:22
11710/124681
about 2 hours ago