Українська Канада
-
ну так, щоб податися на то все потрібно мати PR у більшості випадків
-
Для отримання паспорту треба спочатку отримати громадянство
-
До нотаріуса. Він зробить вам довіреність і або сам направить до апостилю або скерує. Яка у вас провінція
-
Привіт. Хочу порекомендувати перевірених продавців табачки. Бачу багато хто шукає у кого краще купити . Пів року беру тільки у них. Все роблять швидко, товар якісний, ціни хороші. Якщо комусь цікаво, напишіть мені. Надішлю контакти, також посилання на них є в моєму профілі. Також перейти до магазину сможете натиснувши на цей смайлик " ❤️ "
-
(7 + 3) Ганна Волкова, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Пошукайте про Wealthsimple
-
Підкажіть будь ласка на якій криптоплатформі в Канаді краще відкрити акаунт. Маю на Binance пару доларів, але там майже нічого не можна робити тут. Дякую
-
Я туда только вливала, не выводила пока что. Не подскажу
-
А якщо вивести гроші на карту, то потрібно платити податки, чи як воно працює?
-
ebi.xyz/
-
* ебі . xyz 🤣
-
Xyz Я б довірив цій платформі усі свої гроші 🙂
-
Не вкладайте туди гроші 😭 Про них АБСОЛЮТНО нічого немає, і вони тільки відкрилися в середині ЦЬОГО місяця… з чатом в телеграмі. CMON
-
Яка назва такі і відгуки
-
!!! @OleksUCC
-
Ну солідно Видно, що власник має тг преміум, значить гроші є, можна довіряти
-
☠️☠️☠️ t.me/ebixyzofficial
-
Я б хотів поспілкуватися з людиною, хто туди вклав ))) Це якійсь генії 🙂
-
Я б глянув coinbase
-
Там більше «да», і все рівно вклався. Ахаха погляду на url вже достатньо, якщо чесно…
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago