Українська Канада
-
А яке то діло Канади? Вона краще б у своїх проблемах розібралася,котрих певна куча і в країні безлад
-
Цінності які? Марші free Palestine у великих містах? Або корупція?
-
До речi, я ще читала в новинах про викрадення владою Китаю своїх громадян на території Канади.
-
Не хвилюйтеся, розбереться. Я переконаний, що цінності Канади дозволять це зробити. За вашою логікою і Україні і українцям Канада не повинна допомагати? "Какая разніца" так і стирчить з ваших роздумів...🤨
-
Ви читали, що роблять з уйгурськими жiнками в таборах?
-
На питання ви так і не відповіли
-
Пане Дмитре, ті цінності, котрі принаймні дозволяють нам тут перебувати. Як Ви настільки не розділяєте їх, навіщо Ви себе мучаєте? Завжди можна змінити оточення. "Остановітє Зємлю, я сойду" 😁
-
Гарного Різдва)
-
Це не питання, це провокаційний закид. Я не збираюся в Різдво займатися виховною роботою. Вся необхідна інформація є у вільному доступі. Прошу ознайомитись самостійно. Я категорично проти розпалювання ненависті та нетерпимості.
-
Ці марші по всіх країнах світу... Ой окрім Польщі і Африки...
-
В Ізраїлі також не було, мені б про таке бабуся написала 😁
-
Калґарі, ахах. Ой жартівники
-
(7 + 4) @XvvQOTwiXp, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch
-
Така дикість у сучасному світі це дійсно жахливо і світ не має мовчати про це. Канада все правильно робить, що засуджує то.
-
Трамп сьогодні привітав з Різдвом Канаду і знову запропонував стати 51 штатом США. Невже, матимемо у майбутньому таку проблему?
-
Яку проблему? СВО у Канаді?)) не думаю
-
Ахахха диму без вогню не буває
-
За 4 роки послідовної пропаганди про нижчі податки, вищі зпшки..., who knows..
-
Альберта перша би пішла у состав США,спокійно добували би нафту без тупої регуляції ліберального уряду Канади
-
Плюс це єдиний спосіб зупинити міграцію цих індусів нарешті
22 Jan 2023, 19:22
Post 119309 of 122732
about an hour ago