Українська Канада
-
@banofbot
-
Офіційні водійські посвідчення для всіх категорій! 🚗🇺🇦 ✅ Легально та офіційно. Документ із підтвердженням успішного проходження автошколи. 📲 Дійсний у базах та додатку «ДІЯ». Жодних питань чи підозр – все офіційно! 🌍 Доставка по Європі. Швидко, зручно, надійно. 🕒 Понад 5 років успішної роботи. Нам довіряють сотні клієнтів. ❗️👇 Натисніть кнопку, щоб отримати консультацію або замовити посвідчення
-
Але то ти вже мамкін псіколок)). 15 років на державній шахті відпрацював. Якшо шось про оподаткування знаєш. Ну нічьо. Наступного разу точно вгадаєш
-
-
Ну ось, хтось (не показуємо пальцем) буде зараз акції скуповувати, задешево! Ринок вирівняється, а акції вже в інших руках. Та сама метода, що робив Маск із криптою, а Трамп його мавпував. Насправді, ще невідомо чи будуть ті мита взагалі введені...
-
Всім привіт в мене таке питання ... Я живу на данний час в Україні, планую поїхати в Канади попрацювати після війни , в вологих мріях хочу ПМЖ. Читаючи інформацію в Інтернеті найшвидше ПМЖ десь за 3 роки можно отримати в Канаді . Шо б попасти туди треба хоча б запрошення на работу. Може знаете в Україні якісь нормальні фірми котрі влаштовують ? В мене є вища ветеринарна освіта , працював майже 2 роки офіційно на птахофабрики як провідний лікар ветеринарної медицини. Відповідав за якість продукції. Неофіційно як асистент (мед брат в вет клініках) В принципі готов працювати і не по спеціальності , бо я так зрозумів диплом ще треба підтвердити ? Це як швидко чи ні ? Наскільки важко? Можу на конвеєрі працювати. Я просто заплутався . Мої головні питання? 1. Чи треба підтвердження диплому та а скільки це важко . 2. Можливо отримати пмж на професіях як звичайний працівник , фасофка, конвеєр , склад. 3. Де шукати работу ? Які фірми є в Україні? Дякую.