Українська Канада
-
тоді так але готуйтесь що буде доволі важко на початку хоча згодом все буде ок
-
Мігрувати
-
а ціль яка перечекати війну чи мігрувати?
-
Подскажите есть ли смысл ехать в Канаду в любой штат, с ребёнком и с суммой в 2000€? Знание английского илеальное
-
Привіт усім! Якщо подати особисто паспорт у Варшаву на вклейку візи, скільки по часу це триватиме? Дякую❤️
-
Привіт усім!Розкажіть,будь ласка, йду відправляти паспорт на вклейку візи (вже в Канаді,їхала по foil less).На яку адресу відправляти?Дякую
-
Дякую
-
Добрий день, таке питання щоб подаватись на програму Express Entry, мені потрібно робити перевод українського диплому і його підтвердження ?
-
Дякую 🙏🏻
-
Так
-
Доброго дня 💙💛 підскажіть, будь ласка, хто оформляв візу на діток, запит на вклейку приходить на них окремо і вклейка буде відбуватися в їхній паспорт?
-
Оце читаю, думаю, може щось корисне, трачу свій дорогоцінний час... В кінці виникає одне запитання: навіщо так ускладнювати собі життя??? 😂😂😂😂😂😂 Максимум, на що можна поміняти свій тариф-це Роджерс.
-
Прошу консультації! Дівчині прийшов на пошту лист з WP, а мені ні, хоча подавались та отримали візи водночас. Летимо до Торонто з пересадкою на Вінніпег. Чи зможу я отримати WP в Торонто, чи видадуть вже у Вінніпезі? Дякую.
-
Спасибо🤗
-
комісія закладена в курс) іншої комімії немає
-
У Британії ж з комісією, питаю чи в Канаді так же
-
Підкажіть, будь ласка, обмін валюти у Канаді з комісією в обмінниках? Цікавить саме обміняти фунти та євро на канадський долар
-
Дякую❤️
-
Чула що достатньо, але по прильоту краще попередьте що у вас пересадка. Менше 4 точно не рекомендують
-
Підкажіть, будь ласка, хто подавав паспорт у Австрії особисто, вам приходив якийсь лист, що паспорт взятий в роботу? Чи тільки лист про те, що паспорт вже готовий?
22 Jan 2023, 19:22
15208/124273
8 minutes ago