Українська Канада
-
Дякую! Читала від вчителів в Канаді, що досвід не в Канаді теж рахується. Якщо його не будуть брати до уваги у зарплатній матриці - то зовсім інша розмова. Бо для подачі на ПР хочеться спробувати отримати більше балів за стаж.
-
Я читала/чула від декількох людей, що краще на казати про свій увесь досвід роботи, тому що згідно законодавства школі треба буде платити високу зарплату, і далеко не всі школи погодяться на це і будуть відмовляти через being overqualified. У мене 10+ років задокументованого вчителювання. В плані закону - чи нормально це казати тільки «дещо»? Останні три-пять років наприклад і тд. Чи краще казати як є і будь що буде?
-
Хто знає де можна провірити статус біометрії? Я так розумію що сайт canada.ca, але знайти не можу
-
Альберта
-
Друзі привіт. Порадьте будь-ласка страхову компанію, для авто щоб с щомісячними платежами. Дякую ви найкращі )
-
Напишите пожалуйста номер телефона
-
Не може згоріти, бо тут напруга навпаки менша. Зарядка як до ноутбука, так і до телефона працює без проблем через адаптер.
-
Якщо вік 62 роки. Біометрію здавав у 2018 році. Вверху пише номер біометрії і строк дії а внизу компліт не пише. Так має бути чи це проблема?
-
Дякую.
-
Всі люди з укр паспортом і візою можуть приїжджати
-
Доброго дня. Прошу повідомити, чи мають право українці на виїзд до Канади, хто не знаходився на території України станом на 24 лютого.
-
Так, потрібно чекати foil-less або запрошення на вклейку. Лист про попереднє схвалення дозволу на роботу не є підставою для в'їзду в Канаду. Там десь навіть є текст: "This letter does not authorize you to enter, remain or work in Canada"
-
Я почала вчити англійську мову, маю ступінь магістра по спеціальності трудового навчання, креслення, основи безпеки та інформатики. Друга вища освіта теж педагогічна - практичний психолог і вчитель початкових класів. На що розраховувати в плані роботи?
-
Який рівень англійської мови повинен бути? І чи може реалізувати себе в Канаді вчитель української мови?
-
Підкажіть чи користується попитом вчитель китайської мови в Манітобі?
-
Здравствуйте! Те, кто живут в Ванкувере или Британской Колумбии, подскажите, пожалуйста, действуют ли ещё ежемесячные выплаты для украинцев? По 900 канадских $ были, насколько я помню
-
В Україні - через турагенство, за кордоном оплачуєте курьера в 2 сторони + контест форм по ідеї потрібно заповнити і лист з апрувом візи вкласти крім паспорта. Якось так. І адрес зворотній
-
Привіт всім! Маю важливе запитання. Хочу здати паспорт на вклейку візи у Відні . Хто знає як то можна зробити? Тільки їхати особисто, або є варіант відправити кур'єром? Якщо хтось здавав у Відні, підкажіть будь ласка що треба писати на конверті
-
Одному легше, можна і на вулиці жити, аборигени норм. справляються, на зупинках з підігрівом)))
-
Мед екзамен можна зробити не в перший місяць. Права також не потрібні в перший місяць якщо грошей на машину нема. Зняти можна кімнату на перший термін а не квартиру. Кредитки і телефон потрібні однозначно. Є де зекономити. Складно буде перший місяць-два но далі буде легше. Головне бажання
22 Jan 2023, 19:22
15458/124272
13 minutes ago