Українська Канада
-
Мені в Канаді найбільше сподобався Квебек, але ж французька 🤯
-
Може хто підкаже стосовно reference letter, спілкувався з колишнім директором, вона сказала, щоб я написав рекомендаційний лист, вони потім переглянуть і підпишуть, але наразі вона не виконує обов'язки директора, зам.директора поставили іншу людину. Нарешті питання: чи може підписати колишній керівник, чи потрібен підпис діючого на момент підписання листа?
-
Гаразд
-
Правильна
-
Скажіть будь ласка, якщо мама подає документи замість дочки у Варшаві, то потрібно тільки паспорт з листом про рішення і оцю форму заповнити? Питання чи правильна форма? assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf
-
Напишіть, будь ласка, є такі, хто вказував воєну кафедру у розділі про військову службу?
-
Я працювала на двух роботах одночасно, так і вказала. Все ок
-
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, а де швидше всього вклеюють вклейку?
-
Відправляйте і успіхів
-
Так і це я також написала на листочках і приклеїла на обидві сторони паспорта 😅
-
Все Можете на всяк випадок пошту свою написати , часто не присилають номер для відслідковування
-
Так, я все це поклала) Тож мені більше нічого не потрібно надсилати ?
-
Так , запит на оригінал паспорта Надіслати/ відвезти особисто до візового центру , потрібно : Оригінал паспорта Цей лист Форма погодження на обробку персональних даних
-
Добрий день, сьогодні я отримала цей лист на пошту. Це означає, що мій паспорт готовий до вклеювання візи? І чи потрібно мені надсилати їм щось ще? Паспорт хочу забрати сама особисто, мені не потрібен кур'єр.
-
Пишите навчання в вузі і термін і все
-
Можливо його треба у освіту кафедру записати?. Хочу писати як є, достовірно.
-
Можете спробувати , але я не розумію навіщо
-
Так. Тобто не пройде, якщо паралельно?
-
Ні. Тож паралельно з навчанням в вузі
-
Військова кафедра. Треба вказувати?
22 Jan 2023, 19:22
Post 21873 of 122726
about 7 hours ago