Українська Канада
-
Чому ви так думаєте? Чи ми не хочемо залишитися? Це завжди було найскладнішим - коли трохи не вистачає, і вже все зроблено що тільки можна. Люди в ЕЕ роками сиділи і вчили французьку задля цих нещасних 30-50 балів різниці. Ех, немає сенсу, по вашому в нас все чудово, бо пара тисяч є і праця.
-
По моій спеціальності, у манітобі було аж 5 вакансій. Місяць назад. У ванкувері -350 наче, у монреалі 270
-
А якщо у альберті наприклад попрацювати рік і переїхати в манітобу з метою отримати пр, це якось вплине на результат? Чув що мінусують бали за таке :(
-
Я не казав що нема. Я написав що зараз вакансій менше ніж у вище згаданних містах
-
Підскажіть, якщо Саскачеван, рівень англійської -5, з влаштуванням на роботу із поданням листа роботодавця знайдено., коли можна подаватись на PR?
-
www.cbc.ca/news/canada/nova-scotia/ukrainian-medical-workers-jobcalls-1.6539617 там не все так солодко з медиками, хоча хто його знає як воно буде на місці.
-
Якби ж то. Я айтішник, вакансій по моїй спеціальності в Манітобі 0.
-
Та щось в манітобі не дуже багато роботи в айті у порівнянні з Торонто, Ванкувером та Монреалем
-
Тому що всі пости за Манітобу для людей з низьким балом англійської. Про тих, хто не може набрати 500-600 балів в ЕЕ, але набирає 400+ - ні одного слова на весь канал.
-
Тобто буде перенаправлений буде на 32 поверх?
-
Та якби у вас ще робота була. Чи в тому ж Ньюфаундленді. Для багатьох варіант працювати по спеціальності є лише в БС та Онтаріо, можливо ще Монреаль та Альберта.
-
А чому в Манітобу ідуть без освіти і не професіонали? Ми ідемо в Манітобу. Чоловік зварювальник, я хірургічна медична сестра з вищою медсестринською освітою.
-
Що скажете за Nova Scotia? В порівнянні до наприклад Манітоби?
-
Безсенсовні питання мені непотрібні тільки чиста інформація тому вважаю що іх можна задавати в інших групах.
-
Зрозумів, дякую!
-
Я розумію, що ви топите за Манітобу, але їдуть не лише люди без освіти та мови. В нас повно хороших професіоналів, напишіть щось для них теж, будь ласка.
-
Ти мабудь не розумієш. Ліна - виходь з групи!
-
Цікавить ще таке питання... Мінусують бали за вік, а ще більше мінусують якщо є дружина. Плюсують якщо є робота. А якщо дружина скажімо працює, то це додає якийсь бал до позивача (в контексті вік 40+)?
-
Навіщо створювати канал, начебто для допомоги, не розібравшись зі своїми особистими емоціями і, можливо, комплексами. Ми переходили на «ти», чи це Ви якійсь тваринці поруч сказали «не сіпайся»? Або це side effects від того, що українською мовою рідко користуєтесь? Доречі, дорогу тут нікому вказувати не потрібно, хочете допомогти - допомагайте, а ні - то майте елементарну стриманність і тактичність, щоб не отримати потім негативне ставлення від тих, кому Ви «допомагаєте» порадою.
-
А де краще Манітоба чи Ньюфаунленд?
22 Jan 2023, 19:22
23443/123900
about 4 hours ago