Українська Канада
-
Ми у Франції, тому здавали у Ліоні
-
Можливо, хоч у цьому пощастило) Ми 26 травня подали, 9 червня здали біометрію, і все
-
Ми одразу після подачі анкет вибрали дату на біометрію Вільні місця були за 1,5 тижня Після цього запрошення одразу на пошту прийшли
-
Так, я зрозуміла) Дякую)
-
В нас і освіта, і мова, і діти, сумніваюсь щодо досвіду роботи в затребуваних сферах, але.. поки чекаємо і сподіваємося) Бо у вересні закінчуються тимчасові документи країни, де ми зараз, і звісно хотілося б встигнути до цього
-
У нас також дві бабусі по 70р отримали візу швидко, а син- студент вже місяць чекає.
-
Це точно.. хтось за декілька тижнів отримує, хтось місяцями чекає)
-
Лотерея
-
Доброго вечора. А взагалі є якась закономірність у розгляді аплікацій? Бо бачу, що батьки наших знайомих на тиждень пізніше здавали біометричні дані, і вже декілька днів назад отримали запрошення на відправлення паспортів. А ми ще чекаємо
-
Може в чаті є хтось в кого так само було і йому видали візу?
-
Добрий вечір, я також поставив галочку що хочу працювати, і в мене так само пише "Work permit application", заявку ще не відправив, підкажіть, вам дали візу, проблема вирішилася?
-
Доброго вечора. Можна спитати, де Ви робили дозвіл від батька/мати, для перетину кордону?
-
Добрий вечір! А в Польщі(Варшава Краків) можна паспорт особисто занести?
-
Зрозуміло, дякую. А то щось почав я хвилюватися 🙂
-
Біометрію можна здавати й пізніше. Для нас відмінили цей термін.
-
В листі запрошенні на біометрію вказано, що біометрію можна здати протягом місяця з моменту заповнення аплікації, інакше аплікація анулюється. Хто як виходив з цієї ситуації? Адже терміни реєстрації на біометрію явно більше місяця.
-
Зняти заборону виїзду чоловікам за межі України від 18 до 60 років Електронні петиції — Офіційне інтернет-представництво Президента України petition.president.gov.ua/petition/146960?fbclid=IwAR3X_QqtL0hU5CDtujCbTl---Ppekqi06LnQSnP342X-G6pAtRg9upq6hqE
-
Не буду спорити, про таке теж чула… але чомусь ніхто не написав , як люди помагають, а лише ганьблять
-
Немає за що)
-
На п‘ятницю. Щойно відкрилося. Дякую!
22 Jan 2023, 19:22
10 minutes ago