Українська Канада
-
Наскільки я знаю наші лікарі і вчителі тут не можуть працювати, поки не перевчаться. Але уточніть в своїй провінції.
-
Я як раз спеціаліст з освітою, а наскільки я знаю, то ліцензія потребується не у всіх провінціях
-
Ви не зможете працювати в школі. Для цього потрібно чи навчатися, чи якусь ліцензію отримувати, точно не знаю. Хіба що це буде як приватний репетитор. Чи якась приватна школа-студія. Стосовно ворк перміту краще у них уточнити.
-
А якщо в музичній школі?
-
На сайті, де подавалися на візу, знайдіть інформацію про Medical test. Введіть свою провінцію і знайдіть найближчого до вас лікаря. Запишіться на прийом. Змінювати ворк перміт потрібно тільки, якщо збираєтеся працювати в дитячому садку, лікарні чи в сільському господарстві. Всім іншим не потрібно.
-
Коли ми здавали біометрію у Відні, нам видали роздруківку з інформацією, що вони приймають паспорти лише поштою. Потім читала, що люди просто привозили паспорти в конверті і кидали іх у поштову скриньку при вході. Тобто там де здають біометрію, там вклеюють і візи. Маю тільки таку загальну інформацію, бо ми не вклеювали.
-
Western union на IBAN карти
-
Welcome to the club. The same shit with me
-
Нічого подібного. У мене foil-less visa і лист приходив. В листі була дата схвалення візи. При прильоті в Канаду отримали ворк перміт. Цей лист нікому не потрібен, ніде його не запитують. Дата ворк перміту - це дата прильоту, від неї рахується строк дії. У ворк перміті стоїть позначка CUAET. Цей ворк перміт друкується в аеропорту безпосередньо під цю програму. Якщо її закриють, ці ворк перміти робити не будуть. А лист - то просто інформація. Це не гарантія отримання ворк перміту.
-
Наш рух - 🇺🇦Українці в Реджайні🇨🇦 це добровільна та нефінансова організація, яка допомагає новоприбулим освоїтися в Канаді, місто Реджайна. Ми працюємо на безоплатній основі і все що ми робимо йде в допомогу українцям та Україні, як державі та нашій з вами Батьківщині. Наша місія це донести інформацію від офіційного джерела до кожного українця, який потребує допомоги 🏆 Ми маємо лише одне правило - спілкуватися українською та англійською мовами. Російська мова на наших заходах та в соціальних групах є під забороною. Можливо комусь це буде неприємно, бо "притісняють" або " какая разніца", проте ми - Українці в Реджайні - прагнемо відновити старе та створити нове поняття важливості української мови, особливо під час російсько-української війни та попри історичного прагнення заборони нашої мови (аж 136 разів!). Якщо не знаєте, чи важко спілкуватися, бо жили на сході України - ми можемо допомогти з цим. Ми знаємо нашу історію і саме тому прагнемо зробити все можливе для розквіту України на новій геополітичній карті. Надіємося на ваше розуміння та з нетерпінням чекаємо на зустріч вже в цю суботу о 10 ранку в Regina Public Library 😊
-
Всім привіт! 😊 Вітаємо кожного українця! 🇺🇦 Ми раді бачити щотижневе збільшення відвідувачів наших заходів в Regina Public Library, а тому запрошуємо всіх доєднатися до чергової суботньої зустрічі 😉 Місце - Regina Public Library - 2311 12 Ave. Regina 📍 Час - Субота (23 липня), з 10:00 до 12:00 🕰 Цієї суботи нашим спікером буде Олена Шиян (Olena Shyian)- українка, викладачка Regina Catholic Schools, президентка Ukrainian National Federation`s Regina (UNF) та просто хороша людина 😱 Вона поділиться інформацією стосовно освіти в провінції Саскачеван - про початкову та старшу школу, а також щодо вступу до університету. Окрім цього ми зачепимо тему гуртків та суботніх шкіл. У вас буде можливість почути справжню реальність від українки, яка живе в Канаді більше 15 років; особисто познайомитися, поставити свої запитання, отримати контакти та багато іншого 😇
-
Доброї ночі . Які умови перебування для Українців зараз в Канаді? Та як зробити візу ? Я з дитиною 3,5 років . Планую до Канади .
-
Мабудь ні,я пробувала через interac e-transfer , але пише що валюта картки отримувача не співпадає(тобто вона гривнева)
-
Доречі про життя за кордоном перед Канадою. Я як подавався на страхування, то там цікавились чи я прям з України приїхав, чи з якоїсь іншої країни, і якщо з іншої - то скільки там був. В мене все ок, але відчувалось, що якщо жив довго десь, і просто приїхав, то це вплине
-
Дякую. Думаю знайти тих, хто вже проходив цей шлях. Або, можливо, проходити цей шлях самому. Чи шукати простіший варіант.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка. Я подала заявку на CUAET на маму за паспортом України. Їй надійшло запрошення на біометрію. Але за цей час вона зробила закордонний паспорт. Питання, чи можна подати дані про паспорт до цієї заявки?
-
Люди, підкажіть будь-ласка : треба просто прийти до відділення пошти і відправити паспорт с документами заказним листом на адресу центра vfs, наприклад, у Варшаві?
-
Дякую. Якраз проходжу стажування в юридичній фірмі в Торонто, яка спеціалізується на Real Estate. Але мене цікавить не просто оформлення, а процес будівництва. Ціни знаю: будинки продають по 1,2 - 5 млн.
-
А можете трохи детальніше: 1) цю ліцензію важко отримати, якщо це звичайний будинок для проживання? В Україні будівельні ліцензії залежать від класу будівництва (і, напр., для власного будівництва все спрощено). 2) чи є сенс придбати земельну ділянку і найняти будівельну компанію із ліцензією чи дешевше (і вигідніше) придбати побудований будинок? Чи важко потім отримати доступ до комунікаціям?
-
Питання: хто придбавав земельну ділянку в Торонто/GTA під будівництво? Або хто має досвід будівництва в Канаді власного житла?
22 Jan 2023, 19:22
10 minutes ago