Українська Канада
-
Дякую. Думаю знайти тих, хто вже проходив цей шлях. Або, можливо, проходити цей шлях самому. Чи шукати простіший варіант.
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка. Я подала заявку на CUAET на маму за паспортом України. Їй надійшло запрошення на біометрію. Але за цей час вона зробила закордонний паспорт. Питання, чи можна подати дані про паспорт до цієї заявки?
-
Люди, підкажіть будь-ласка : треба просто прийти до відділення пошти і відправити паспорт с документами заказним листом на адресу центра vfs, наприклад, у Варшаві?
-
Дякую. Якраз проходжу стажування в юридичній фірмі в Торонто, яка спеціалізується на Real Estate. Але мене цікавить не просто оформлення, а процес будівництва. Ціни знаю: будинки продають по 1,2 - 5 млн.
-
А можете трохи детальніше: 1) цю ліцензію важко отримати, якщо це звичайний будинок для проживання? В Україні будівельні ліцензії залежать від класу будівництва (і, напр., для власного будівництва все спрощено). 2) чи є сенс придбати земельну ділянку і найняти будівельну компанію із ліцензією чи дешевше (і вигідніше) придбати побудований будинок? Чи важко потім отримати доступ до комунікаціям?
-
Питання: хто придбавав земельну ділянку в Торонто/GTA під будівництво? Або хто має досвід будівництва в Канаді власного житла?
-
Дуже дякую, ви мені допомогли)
-
Lot, Air Canada
-
Варшава-Едінбург-Торонто
-
Ні, в Едінбург тільки 2.40 годин та виліт до Канади.
-
навзаєм
-
Привіт всім мешканцям Канади! Мене звати Семен. Я з України і щойно прибув до Вінніпег(Манітоба). Мені дуже необхідна ваша допомога, оскільки я шукаю роботу, а також кімнату для проживання. Розумію що знімати квартиру самотужки — то поки що не мій варіант. Мій кар’єрний досвід: Декілька років як погрузчик/оператор в курерській службі Пара сезонів працював на кухні (посудомийник/помічник кухара) Близько 2 років у клінінговій компанії (багатоквартирні будинки, офіси) Близько року на зборці кухонь та помічником на складі (виробництво з виготовлення домів на колесах) Мій рівень англійської — те що необхідно покращити, і я вже зараз працюю над цим. Коротко про себе: захоплююсь музикою, баскетболом, хайкингом, полюбляю готувати та обожнюю солодощі. Буду дуже вдячний Вам за будь-яку інформацію з приводу житла або роботи або за Вашу пораду.
-
Віза вклеєна. 3 квітка-2 дорослих та 1 дитина
-
Скажіть будь ласка, хто в курсі, через Едінбург чи Амстердам можна летіти до Канади? пишуть якщо між рейсами менше 24 години, то можна. Чи так це? Дякую.
-
А як поштою?там ще щось потрібно заповнювати,окрім цих документів та сплачувати чи як?
-
Аааа,зрозумів,дякую Яскравого настрою:)
-
+ мій чоловік шукає роботу, має понад 20 років досвіду на будівництві ( організація, супровід та контроль будівництва ) як з Вами зв’язатися ?
-
з приводу цього не знаю, ми не вклеювали , а просто поїхали
-
Аа,добре,дякую) Щоб вклеїти цю візу,мені потрібно роздрукувати цей лист,взяти закордонний паспорт та заповнити якийсь конфірм форм и поїхати до візового центру?я поряд с Берліном живу
-
тоді до кінця дії самої візи вони ж дають а-ля до кінця дії паспорта
22 Jan 2023, 19:22
Post 26217 of 120899
about an hour ago