Українська Канада
-
Подавав у туречинні3 паспорти. 2 у Литві.
-
В якій країні вклеювали* візу?
-
Так є,моєму знайомому дали на 6 місяців
-
Тому що я вже 5 паспортів вклеів. По одним і тим же правилам. Новий паспорт- на 10 років. Старий паспорт до закінчення терміну. А ці роздуми про лотерею виглядає як профанація. Не більше
-
Що ви причипились? Отримаєте віза та напишете нам як у вас все пройшло.
-
Ви іх паспорти бачии? Звідки така впевненість? Ось правило візи куает About the CUAET measures Under the CUAET measures, you can get a visitor visa to come to Canada temporarily, until it is safe to return to Ukraine. This visitor visa • is fee-exempt • is valid for up to 10 years or until your passport expires (in most cases) • allows you to travel in and out of Canada, as long as your visa is valid (in most cases) • will be processed on a priority basis • gives you the option to apply for a fee-exempt open work permit at the same time
-
Китайська розетка 😁
-
На що ви спираєтесь? Є чіткі правила. В них все прописано. Те що в когось якось інакше то скоріше помилка. За котрими потрібно слідкувати
-
хто знає чи можна з продовженим паспортом в‘їхати в канаду?
-
Все залежить від терміну дії паспорта. Віза на 10 років, але не більше строку дії паспорта. Але ж обмеження по прибуванню, не більше 3х років. Начебто так.
-
що дальше іде? що робити? і хто знає якщо паспорт просрочений і йооо продовжити з ним можна виїхати з європейської країни?
-
Хтось правила не читав.
-
До кінця дії паспорта вклеюють
-
що дальше
-
Я запитав інше
-
Чому лотерея? Якщо новий паспорт то 10 років. Якщо не ноовий то до закінчення паспорта. Якщо видали фоіл лесс то вона на 6 місяців але ви можете іі замінити
-
Там навіть ви створюєте не новий, а якби то сказати "зордупляєте" старий. Ви натискаєте створити новий, а насправді активується старий.
-
Привіт, хто дзвонив в варшавський візовий офіс щоб запитати чому так довго немає відповіді, там говорять на польській?
-
Ви зареєстровані в Transfergo? Там все дуже просто, вносите дані карток, здійснюєте переказ, підтверджуєте переказ і все. Може в вас є обмеження на безготівкові операції на картці? Якийсь ліміт?
-
В Австрії здають. Коли я здавала, там також не було такої функції на офіц сайті, я про все на фейсбук вичитала. І поїхала здала
22 Jan 2023, 19:22
Post 26254 of 122777
11 minutes ago