Українська Канада
-
я не знаю про готівку. Це мабуть чисто польска штука. Я оплачував переказом СВІФТа. Потім печатав чек про оплату і вкладав в листи з паспортами
-
Так, розумію Там вказано 2 пункти Один про оплату готівкою та інший про переказ на рахунок
-
Доброго дня! Хто допоможе з оформленням документів для СUAET? Куди звернутись?
-
Капець. Неприємно....
-
1) Тут укр або англійська. 2) В інеті є вся інформація. 3) Почитайте закріпи тут в групі. В цілому це все не складно можете самі оформити
-
хз. В нас все коректно але щось не так з системою. Вчора перевіряли із агентом IRCС та агентами Service du Canada
-
Здравствуйте! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Кто может помочь с оформлением канадской визи CUAET? Или к кому можно обратиться? Буду благодарна за информацию!
-
Добрий день! Підкажіть чи є номер телефону,щоб зателефонувати і дізнатися коли буде рішення по заявці(чекаємо більше 2 х місяців)?
-
Наші друзі отримали. І багато читала в чатах, які отримали на дитину. Але у всіх них одразу все склалось коректно з UCI дитини
-
У будь якому не українському банку переказати гроші на вказані рахунки. (В укр банках зараз СВІФТ не працює повністю)
-
Хз. вчора спілкувався мені сказали що чекайте поки пофіксять. Якщо чесно я не бачив ще нікого хто отримав гроші за дитинку
-
🦠 Делаем официальные ceртификаты вaкцинации (CОVID 19) без вкалывания в себя этой вредной недовакцины! 👍 Без предоплаты 🌎Делаем как для граждан Укрaины, тaк и по всему миру с прoводками по вcем бaзам! 👉 Пишите В ЛС!
-
Добрий день! Шановне панство! Хто вже відправляв документи на вклйеку візи, допоможіть будь ласка. Я зараз знаходжуся в Польші. Мая відправити паспорт та листи поштою. На сайті консульства Варшави вказані деякі грошові перекази за послугу. Як я це маю оплатити? Росскажіть, як ви відправляли и куда платили, будь ласка:)
-
Цікаво, чому цей баг тоді виникає не у всіх, а тільки у деяких.....
-
Мені сказали що це баг у їх системі. попросили чекати. І пробувати кожен тиждень по новому
-
Вдалося комусь вирішити питання з некоректним UCI для оформлення федеральної допомоги на дитину? У мене навіть після web форм на IRCC та дзвінків до Оттави, все одно, видає error - некоректний UCI. Які є ідеї чи досвід, як вирішити це питання?
-
Доброго дня😊 В мене виникло питання щодо Application number Мені вклеяли візу в паспорт, але зараз мені проходять листи де вказаний інший Application number Тобто в кабінеті в мене вказаний певний номер, але останій лист (підтвердження біометрії) мені прийшов вже з іншим Це нормальна ситуація?
-
Щось в Канаді з оплатою кравчиням взагалі сумно. Дружина передивилась вакансії, так кравчиням платять меньше ніж на касі в МС Дональдс. А дружина не тільки кравчиня, а все що треба в цій сфері від вибору тканини, побудови одягу, до пошиття
-
Дякую за відповідь)
-
Пробуйте в обистому кабінеті в розділі мої записи шукати по номеру телефона. Вводити, без 0, наприклад 66ххххххх
22 Jan 2023, 19:22
26581/124681
about 2 hours ago