Українська Канада
-
А чому gif російською?
-
стоп що
-
а ще Вінніпег а не Віппенг
-
Тому шо я Гриб, а пишусь Hryb
-
Скажіть будь ласка точну адресу біометричного центру в Будапешті 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
А ще мене дратує коли пишуть Монітоба, а не Манітоба. Замучилась виправляти.
-
Це таке в Ньюфаундленд і Лабоадор, в Манітобі тільки через пів року роботи можна подавати на пр
-
Чи вдалося комусь вчора чи сьогодні зареєструватись на відбитки у Львові ?
-
Так
-
Це за манітобу ніби було
-
Привіт . Не можу знайти те повідомлення , що як тільки знайшла роботу фул тайм можна розпочинати процес PR. Адмін продублюйте будь-ласка знову . Щиро дякую .
-
walmartcard.duobank.com/?utm_source=qr_sco&utm_campaign=Bonus_Test22_C&utm_content=image&channel=qr_sco&offer=WB0000003 Розкажіть, будь ласка, як працює ця картка Walmart rewards?
-
Кожне місто як хоче так і робить. Або все на обізнаності офіцера тримається
-
Arrivecan встановити треба, але у мене і у Варшаві і в Торонто чомусь питали паперові сертифікати про вакцинацію
-
У мене З точностю навпаки. В літак пустили нікому навіть тести не потріьні були, зато у Монреалі кожен офіцер дивився та лікарі що тест роблять.
-
Обовязково треба встановити. Без arriveCAN не пускали в літак в Варшаві. В Канаді ніхто не перевіряв.
-
Так, медичний імміграційний тест потрібно робити всім. Дитині до 15 років просто не потрібно здавати аналіз крові і рентген, тільки огляд лікаря. Ось перші кроки у Канаді: Перші кроки в Канаді 1. Якщо у вас немає ще дозволу на роботу, отримати дозвіл на роботу можна онлайн. 2. Отримати Social Insurance Number - SIN. Найлегше - піти в офіс Service Canada. Можна без попереднього запису, однак тоді чекаєте у черзі. Можна зробити попередньо призначити зустріч тут eservices.canada.ca/en/service/ Якщо йдете фізично до офісу, то підтвердження адреси не потрібно. Подача онлайн тут www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/apply.html Зважте, що для подачі онлайн вам потрібно мати підтвердження вашої адреси в Канаді (договір оренди житла на 6 місяців і довше або нотаріально засвідчений лист від друзів чи родичів, якщо проживаєте в них) 3. Відкрийте рахунок в банку. Відкрити дебетний рахунок можна без отримання SIN на підставі дозволу на роботу та вашого закордонного паспорта. Scotiabank startright.scotiabank.com/newcomers.html TD Bank www.td.com/ca/en/personal-banking/solutions/new-to-canada/ BMO Bank www.bmo.com/main/personal/newcomers-to-canada/newcomer-bank-account-offers/ 4. Медогляд. Якщо ви вже маєте дозвіл на роботу, пройдіть медичний огляд відповідно до вимог дозволу на роботу. Знайти лікаря у вашій провінції можна тут (в полі країна обирайте Канаду) secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx 5. Отримайте картку медичного покриття: дізнавайтесь у вашій провінції. 6. Дізнатись про процес отримання водійського посвідчення - дізнавайтесь у вашій провінції. 7. Зареєструватись на мовні курси. Якщо не знаєте, чи у вашій провінції є спеціальна програма для українців, напишіть до Конгресу Українців Канади у вашій провінції uccon.ca/about/ucc-branches/ 8. Пошук роботи. Вже відразу після кроку №2 можете починати шукати роботу. Де шукати роботу: ca.indeed.com/Ukrainian-jobs українсько-канадські групи на Фейсбук знайомі, друзі, родичі РЕЄСТРУЄЕТСЬ на jobbank.gc.ca Тут пишите про себе www.jobbank.gc.ca/support/contactform?mtid=2&tid=93 Інформація про себе, свої знання, вміння, досвід. Коротке резюме Тут робота для українців www.jobbank.gc.ca/jobsearch/advancedsearch?fgff=1&page=1&sort=M УСПІХУ ВАМ!
-
18 місяців - то для Польщі. Там не дають дозвіл на проживання. В Нідерландах, як я розумію, є дозвіл на проживання і працю. Тому 90 днів для вас не рахуються.
-
Ні. Це не має значення
-
Дякую всім за відповіді )) дуже допомогли. Будемо тоді робити терміновий паспорт , щоб все ідеально і подавати ))
22 Jan 2023, 19:22
Post 27039 of 122733
18 minutes ago