Українська Канада
-
З того що я бачу по групах, то змісту робити другу заявку зовсім немає...
-
Подскажите пожалуйста кто-то делал вторую заявку и получил визу?Это очень важно
-
Браузер - "chrome" , просто вдалося записатися в перший день коли ще були місця... Тепер тільки сидіти та моніторити , можливо появиться вільна дата...
-
Не сумнівайтесь, наплив шалений, і як раз чоловіків. Моя подруга вже в Канаді, планували еміграцію задовго до війни, але війна все перекрутила. Довелось їй самій іхати, адже чоловіка не випустять, і біометрію він сдати не міг. Тепер же точно запишеться. І таких людей тисячі, а центр в Україні працює один.
-
Як Вам вдалося зареєструватися? Браузер, vpn?
-
Вони нічого не знають... Кажуть інфо такої немає...
-
Чи питали Ви в них про можливвть пізніше робити вклейку візи у Львові? Які прогнози?
-
Вчора писали що сервер лежить. Місця є. Коли відремонтують невідомо
-
Не багато тому що кожен приходить на свою годину... Раніше приходити немає змісту... Сьогодні проїжав біля візового центру , то на вулиці стояло десь 10 чол....
-
Дивно чому тоді слотів немає на сайті
-
Людей не багато - може 20 чол...
-
О 10 хв то добре значить є можливість обробити багато людей
-
Зареєсрувався через кабінет VFS на 13-те число у Львові( без реєстрації не приймають)... Прийшов у зазначений час , здав за 10 хв ...
-
Чи було багато людей?
-
Розкажіть схему процедури здачі. Дякую
-
Добрый день. Подскажите за вклейку визы на расчётный счёт надо оплачивать в Европе?
-
Доброго дня! Можливо хтось стикався з таким - у дитини паспорт до березня 25 року і віза відповідно видана на цей термін, чи можливо буде її подовжити до 3х років уже в Канаді? У мене, як її мами, віза до 27 року Ми ще в Україні, виїзджати плануємо восени
-
Добрий день! Так вчора здавав
-
Теж цікавить це питання, поділитися будь ласка.
-
у Львові
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago