Українська Канада
-
Добрий день, підкажіть будь ласка якщо в мене є робоча віза , то мені ж ворк перміт не потрібно робити ? ворк перміт це ж для тих у кого віза візітор?
-
🔫 Wysxhjklkn кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @amaterasu_omi, @YuriiSachenko, У К, @Tar_Gor, Roman, @Maximiv Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🔫 Wysxhjklkn кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @amaterasu_omi, Roman, @Ingulez, @YuriiSachenko, Анна Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@banofbot Wysxhjklkn
-
Доброго дня! Чи летів хтось з Німечинни до Канади,з якого міста і яка ціна квитка? Дякую)!
-
Дуже розвинена комюніті українська в Саскатуні. Підтримка - це щось! Молодці. В усьому.
-
Ми зараз в Ньюфаундленді. Клімат тут не поганий. З роботою проблем немає. Однак знайти роботу вище 20$ на годину не легко. Взагалі роботи не багато, а ціни дуже високі
-
Добрий вечір. Хто особисто здавав паспорт на вклейку візи у Відні? Треба десь реєструватися, чи можна просто прийти і сказати що хочете вклеїти візу? І де взагалі той центр знаходиться по локації (адреса)? Дякую за відповіді
-
www.facebook.com/groups/387658262834963/?ref=share
-
Facebook Marketplace
-
Може хтось знає. Для праці у сфері Healthcare або Special needs assistance потрібні якісь курси? Якщо так, то які? І за цим напрямком реально отримати контракт і pr?
-
Теж лосось, краби і нема роботи?)
-
У мене є тумбочка, віддам за 20 баксів
-
Мені важливо
-
А де можна знайти безкоштовні меблі і тп? (наче хтось казав шо такє буває)
-
Хлопець?
-
Всем привет 👋 ищу компаньона для аренды жилья и т.д. Планируй лететь в середине февраля отпишитесь в лс.
-
Моя родичка отримала візу за свідоцтвом про народження, може хтось теж так отримував і може підказати як купувати квитки, якщо немає закордонних і чи треба брати лише прямі рейси?
22 Jan 2023, 19:22
Post 3152 of 122733
18 minutes ago