Українська Канада
-
25 го травня здавали відбитки в Празі , вчора прийшов лист
-
Скільки чекали на листа?
-
Можна приклад заповнення форми для подачі паспорта курєром?
-
Доброго дня,отримали електронного листа погодження візи ,скажіть будь-ласка куда краще поїхати самостійно і подати паспорт до візового ? Ми знаходимось в Чехії .
-
Хто летів в канаду чартером, напишіть мені будь ласка, є кілька питань
-
Лайвхак , в візовому центрі є поштова скринька , можна туди кинути (я так зробив )
-
Привіт! Є Хтось у Mississauga?, шукаємо оренду! Можете щось підказати. Дякую
-
Є приклад як заповнити форму?
-
Ні. Не треба
-
це україновомне комьюніті - це перше. (я сам російськомовний, але правила є правила) по-друге ви заповнювали vfs concent form. 3-тґ сторінка нагорі форма в якій вписуется інша особа котра може отрисати ваш паспорт, хто вона для вас, ваш підпис, дата. якщо ви цього не зробили - вони не мають права віддавати ваш паспорт рандомній людини бо вони відповідальні за ваші документи
-
Біометрію і воркперміт не потрібно?
-
Паспорт, роздрукувати лист з ел.пошти про погодження візи, заповнену форму глобальної згоди, квитанцію про оплату зворотньої доставки листа кур'єром.
-
Привіт всім, можна повний перелік документів які потріьно відправляти з паспортом на вклейку, знаю що вже не раз писали але немаю яасу шукати в чаті
-
Напишіть мені , була така сама ситуація
-
Доброго ранку Підскажіть шо робити!!! Відправив лист з паспортом на вклейку поштою з Данії у Берлін хотів відслідкувати а то така ситуаці Що тепер робити ???як той лист має дойти до візового?(
-
Вітаю! Порадьте авіакомпанії. Якщо є скиньте лінки. Дякую 🌷
-
Слухайте то нас зовсім мало. Та ви що, треба більше, бо ж нас чайнатаун комьюніті задавить 😁
-
І це вважається дуже мало, особливо в порівнянні з евакуацією до neighboring countries БОЖЕ ЯК БІСИТЬ ЗАТРИМКА 1 ХВ :D
-
Зараз вже 30к є в канаді
-
Доброго дня можемо вам допомогти )
22 Jan 2023, 19:22
31775/123911
about 2 hours ago