Українська Канада
-
Трекинг номер - это что?
-
По Сuaet таких вимог немає
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Да, я вже і канаді
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, вказано, що на рахунку має бути мінімум 2500 кан доларів, це правило для українців скасували чи залишили?
-
Пройшло?
-
Норм, ятож нажимав і воно нічого не показувало. Всё пройшло ок
-
Ви тут підтверджували ще раз? Це після того, як зареєстр на біо Я нажимаю конфірм, заходжу ше раз, і воно нічо не показує
-
В мене схожа ситуація, у старшого сина 5 років закінчився паспорт у молодшого 10 місяців взагалі не було. В нашому посольстві старшому подовжили паспорт до 2026р молодшого вклеїли в мій закордонний біометричний. Так і подавала. Кілька днів назад отримала запит на оригінал паспорту для всіх. Як візу для молодшого вклеять незнаю, напишу як отримаю назад.
-
Дякую за відповідь!
-
біометрична база Канади і Європи не спорідненні.
-
Так, я це знаю Питання в тому якщо старого зразка, чи не зобов‘язує здавати біометрику
-
навіть якщо новий паспорт вам не треба здавати біометрію. Вона до 61 року якщо я не помиляюсь
-
Привіт) Чи можна реєструвати людину на візу (67 років) на паспорт старого зразка ( не біометричний) ? В такому випадку потрібно буде здавати відбитки пальців?
-
Скажіть будь ласочка Чи у когось таке було…? Що по пошті схвалення візи прийшло, Але на сайті ircc пише що ще в процесі😅
-
У меня написано также теперь ждать ответа?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Ну це було реторичне запитання))
22 Jan 2023, 19:22
Post 32082 of 122724
about 3 hours ago