Українська Канада
-
Хтось вже отримував в Канаді посилку з аліекспресу?🙈 Які податки? Тільки не смійтеся 😁 дуже потрібно😁
-
Доброго дня, підкажіть а хто як переводив з України до Канади більш менш вагомі суми, до 5 000$? Це можна за допомогою Western Union зробити?
-
Треба буде звернутись до українського посольства.
-
ВИ впевненні?
-
Добрый день! На каких сайтах смотрите аренду жилья? Есть кто в Hamilton, ON или соответствующие группы?
-
Група для тих хто зараз в Калгарі. Приєднуйтесь, ділимось інформацією по місту. t.me/ukrainianinCalgary
-
Моїй дитині дали укр громадянство у консульстві за наявності іншого громадянства. На підставі моєї заяви, бо я- українка.
-
Ні, 2. Я мала на увазі, що є 2 паспорти, а до українського ще й довідка є))
-
Є такі,у кого була помилка с UCI кодом при оформленні виплат та потім її вирішили,яким чином виправили вам?Ми уже разів три дзвонили,результату немає,сказали чекати.
-
youtu.be/IgOdULMEGbU
-
Доброго дня. Дайте, будь ласка, посилання на заповнення форми на візу 🙏🏻
-
Я вказувала protected person, знаходжусь в Іспанії і оформляла тимчасовий захист, вже отримала passport request
-
добрый вечер, в форме на визу правильно указать что мы находимся в польше как “Refugee Claimant” или “Protected Person” если официальное беженство НЕ брали?
-
6 та 8 років це вже не садок, а скул чи пре-скул, питання тільки за літо, а далі школа, але це пів дня, тож теж треба якось вирішувати це
-
Зазвичай маленькі містечка не мають багатого вибору роботи та аренди житла.
-
А де ви здавали біометрику?
-
Підкажіть ви щось дізнались як відправити паспорт з України на вклейку?
-
Дякую, а то інформація в листі трохи заплутала.
-
Зараз зняли це обмеження для українців
-
Хто знає, якщо в листі запрошенні на біометрію написано, що воно актуальне 30 днів, це так і є?
22 Jan 2023, 19:22
33764/124575
about an hour ago