Українська Канада
-
А як думаєте в п‘ятницю теж вихідний?
-
Думаю шо ні,всі державні не працюють
-
Ну так пару років) За те що ти пів року просидиш в Манітобі поки будеш вчити мову, ніхто нікому нічого не зробить. А взагалі мені здається ви наслухались все знающих вась з чатів, йдіть до спецеалізованого адвоката який скаже як має бути вірно.
-
Доброго дня Скажіть будь-ласка Як отримати ті гроші на перший час? Що для того треба?
-
Хто знає чи працює в цей четвер і п’ятницю візовий центр у Варшаві? Бо знаю,що в них державний вихідний у Польщі
-
Уже нашли ) Спасибо неравнодушным людям )
-
Так вот саме задовільнити умови програми, а не офіцер криво глянув і подумав щось собі. Підпадаєш під умови програми, то яка різниця де ти платив податки? Сплатив, не ухилявся від сплати.
-
Ви маєте задовольнити вимоги провінційної програми. Зазвичай це значить, що ви маєте жити і платити податки в певній провінції. Якщо будете стрибати між провінціями, то більшість вимог ви не зможете задовольнити.
-
А модно подробнее о программах . Благодарю
-
Канадійці, підкажіть, будь ласка, чи часто замовляєте товари на американських сайтах з доставкою в Канаду? Як розмитнюєте?
-
Кожна людина вільна особа і може пересуватись туди куди захоче. Яке відношення мають офіцери до зміни місця проживання і тим більше до процесу отримання ПР? Не сподобався штат змінив його.
-
Це класна відповідь! Дуже дякую ❤️
-
Для цього вам потрібно дізнаватись про провінційні програми Лабрадору. І чи є вони там взагалі. В кожній провінції свої вимоги. Це якщо говорити про провінційні програми. Звичайно можна подаватися на пр через загальний Express Entry пул. Але мені здається більшість українців взагалі не розуміють наскільки це ризикований шлях і що краще шукати надійні провінційні програми
-
Питаю, бо, наприклад, зараз мої знаходяться в Кишиневі, і там щоб зняти в готівку долар треба заплатити майже у всіх банках 2,5%. (є один, який зняв комісію для володарів укр. карток). В той же час ще наш банк знімає 4 Дол. + 1,5%. То й цікаво, а яка ж ситуація в Канаді.
-
Вітаю, таке питання Якщо прилітаю до калгарі увечері (невакцинований) маю право посеитися на ніч у готелі ? А на ранок виїхати по своему маршруту.? Дякую
-
Низькі зарплати відносно до цін?
-
Нема сенсу їхати🤣
-
Чому?
-
Для мене тугодумки уточню Тобто я можу наприклад спочатку жити в Манітобі а потім подавати на ПР в Лабрадор ВІРНО?))))
-
Скажіть, будь ласка, якщо я при оформляю документи наприклад в Манітобі. А пізніше переїжаю в іншу провінцію. То ПР можна буде оформляти тільки а Манітобі?
22 Jan 2023, 19:22
33954/124559
11 minutes ago