Українська Канада
-
Я думав ви хоча б руські приказки знаєте. «В чужой монастырь, со своим уставом не ходят» але бачу що я переоцінив ваші здібності в алегорію.
-
Адмінам потрібно терміново просипатися
-
А, ну я зрозумів вас, ви чисто діаспорна цяцька. Як кажу, русню з людини не вибити. Це видно і по "Да бабки ездил тратить на тусовках" і по "Ненавижу нацистов, заставляющих меня на их языке говорить"
-
Ви хоть розумієте хто такі нацисти? Господи прости, ще один зомбі🤦♀️
-
Не кажіть гоп. Воно вас не врятує. Зараз таракан збирає війська. Ще трохи і нападуть і на вас. Ще раз нагадаю, подивіться на Сирію.
-
Ви не зрозуміли, у пана повага тільки до толерантних до нього американців. З ними він рахуватись буде. А до нацистів якіхсь, хохлів поваги немає
-
Вашу мать в мечети убивать не будут
-
От чому ніколи росія не завоює Західну Україну - там немає "російськомовних", яких треба захищати
-
То вийдіть з групи, в чому взагалі проблема? Є правило, воно вас не влаштовує, допобачення.
-
Ясно все з вами. Ніякої поваги до інших. Що ж ви в Канаді думаєте з такою позицією до життя робити?
-
Ну вы чего, уважение чужой культуры это наказание?
-
Це прекрасно, але в цій бесіді існують правила. Пишіть англійською, може?
-
Мені ось цікаво, якщо б ви пішли в мечеть, ви б теж порушували б там правила і заходили б в жіночі кімнати, чи їли і пили б під час намазу?
-
Я говорю на четырёх языках, но украинцем меня делает разговор на украинском языке и любовь к украинской культуре, язык которой является ее неотъемлемой частью.
-
Русня завжди і всюди русня. Що б вона не робила, і з яким лицем. Вже давно треба як пейоратив використовувати.
-
Бо йому противно розмовляти мовою нацистів, уже сказав же
-
Fatality
-
Так ви ж самі собі суперечите. Чому Бельгійці знають і французську і нідерландську, а ти не можеш писати українською?
-
У Швейцарії свій сильний діалект німецької та французської, романш теж використовується. Бельгія — країна по типу Ізраїля, штучно створена. Ірландія до сих пір плаче, що втратила свою мову. Уельс, наприклад, мову не втратив.
-
Бельгія має дві офіційні мови. І корінне населення там білінгви. Не розказуйте казки.
22 Jan 2023, 19:22
34745/123821
about 5 hours ago