Українська Канада
-
facebook
-
Де шукати ? На букінгу не варіант
-
Хтось може допомогти з питанням карантину та жилья , ціни на букінгу то занадто , треба мати карантинний план так в листі написано , для цього потрібно жито на час карантину . Де його взяти ? Дякую за увагу
-
Приходите в один із фудбанків, вас записуюсь в базу данних, дають їжу і роблять наступний appointment :)
-
Торонто
-
сайт cost of livivng. пишете місто і дивитись скільки буде коштувати життя
-
Манітоба
-
Усiм привiт, Хтось знае як зарегестуватися у foodbank?
-
Доброго вечора, хто з таким стикався? Три дні не можу записатися, і з ноута пробували, пошту змінювала. Не вибарає місто, взагалі не пропонує ніякі варіанти
-
Так склалося що мій дідусь забрав мою бабусю з Хмельниччини на Донбас. Я там народився та виріс, але знаєш щось мене не тягне туди зовсім і вати в моїй сім'ї немає...
-
Але Канада дуже специфічна. Тут все інше, не таке як в нас, не рідне🇺🇦
-
В США наприклад таке неможливо. Всі інші розвинені країни такого легкого шляху не мають. Людина залишається на "пташиних правах"
-
Якщо вже прийшов лист на біометрію, то треба записуватись на неї (в будь якій країні де ви хочете і зможете її здати)
-
Канада цікава тим, що це єдина розвинена країна (з високим рівнем життя і безпеки, соціальна складова) де так швидко можна отримати ПР і громадянство і мати всі рівні права
-
Готувалась по YouTube і також здала на 6,5 )
-
В Австралії трошки складніше як залишитися, так і адаптуватися. Ну а в Канаді більше українців і з Європи не так уж і складно.
-
Не факт. Я впевнений що і туди їдуть. Але так історично склалося, що багато українців у Канаді (до речі теж втікали від красного терору) та допомогають
-
Доброго вечора! Ми з дружиною подали заявку на отримання Visitor visa за програмою CUAET, наступного дня ми вже отримали biometric instruction letter, але статус досі «processing». Чи повинні ми вже зараз їхати та здавати біометрію? Чи потрібно чекати зміни статусу?
-
Я вже змирився що мабуть моє життя буде складним, але хоч мої діти будуть щасливі
-
Зараз не треба фільмів. Іде війна, от люди і їдуть якнайдалі
22 Jan 2023, 19:22
7 minutes ago