Українська Канада
-
Поки що нові безкоштовні рейси не анонсували. Ніякої розсилки не існує. Спробуйте зареєструватися в програмі Miles4Migrants. Поспілкуйтеся з канадцями в групах Фейсбук тієї провінції, куди плануєте їхати. Бо крім федеральних рейсів є ще і провінційні. В Фейсбуці також є групи волонтерів, які допомагають з білетами. Але треба шукати і перевертати гори інформації. Якщо чекатимете на розсилку, то можете в Канаду й не потрапити.
-
Нова пошта глобал. Я телефонувала до служби підтримки, вони підтвердили що зараз відправляють паспорти
-
доброго дня,хто скільки чекає вклейку візи у Бухаресті?
-
Так! Я зараз в Європі, не скажу вам точно, але точно читала повідомлення що відправляли Укрпоштою
-
і отримували назад?
-
і ще може хтось писав де знайти кризову форму, щоб написати за той паспорт реквест бо дуже довго не приходить (не мені😅)
-
Хтось давно писав, що передавали паспорт Укрпоштою
-
Хто вже робив заміну ворк перміту? Щоб додати медичний екзамен і відмітку CUAET Будь ласка напишіть в приватні повідомлення 🙏🏻🥲 (зсередини Канади)
-
підкажіть, будь ласка чи можна з України відправити паспорт на вклейку до Варшави?
-
Дуже Вам дякую❤️
-
Підкажіть, будь ласка, ще таке питання- якщо я планую виїхати з двома неповнолітніми дітьми, потрібна нотаріальна згода чоловіка і на якому єтапі-подання документів в аплікації чи на момент самого переїзду?
-
Ніяких тестів не потрібно?
-
Так
-
Від провінції до провінції ситуація з обміном на тепер відрізняється, апостиль точно не потрібен бо Канада його не визнає, а вот печатка перекладача то буде правильно що є.
-
Доброго дня, Слава Україні! Можливо є ті хто планують їхати(як і я)/перебувають у місті Суррей(Surrey, BC). Хотілося б дізнатися про ваш досвід, як з житлом, роботою, допомогою з документами, як ви перенесли політ та все інше. Дякую!
-
Дякую Вам! Таке питання , є якийсь сайт у Канаді, типу нашого ворк юа, робота юа, для пошуку роботи? Дякую
-
Скажіть а обов’язково змінювати дозвіл на працевлаштування після проходження медичного огляду?
-
Підскажіть будь ласка, а де можна знайти інформацію по всіх провінційних програмах на PR, бачив табличку, але там порівняння загальне по провінціям. Хіба відкривати кожну програму і все перечитувати? Можливо є схожа таблиця з програмами на pr?
-
Дякую
-
Що потрібно для того щоб отримати дозвіл на роботу? Чи достатньо відмітки в аплікації, чи ще якусь заявку подавати?
22 Jan 2023, 19:22
about 2 hours ago