Українська Канада
-
Статус резидента, дозвіл на постійте місце проживання
-
Підкажіть чи хтось сдавав біометрію в Дубліні? Что довго чекаєте ?
-
Що таке PR?
-
відмовляли лише при помилках
-
Усім привіт, комусь хоть відмовили у візі CUAET, чи дають абсолютно всім зараз? Живу в Польщі і думаю чи продавати авто і страйкбольну зброю, чи чекати результату..
-
Як відбувається здача біометрії? Що важливо?
-
Підкажіть чи реально влаштуватись на роботу поліцейського чи пожежника одразу? Чи потрібен PR?
-
Добрый день! Подскажите, я могу заполнить форму на программу и указать там где американская виза что ее нет, но дело в том что я жду ее и она должна быть скоро. Это как-то помешает потом то что я указала что ее нет но потом она окажется в паспорте?
-
Отримала foil-less visa (лист на пошту) вказано що мушу виїхати по ній до 11 місяця в Канаду. Вклеювати візу в паспорт не буду, тому питання, що далі по прильоту робити? Куди здавати паспорт на вклеювання візи в Канаді чи можна з тою печаткою про перетин і ворк пермітом залишатись,але тоді на скільки? Допоможіть 🙏
-
Всім добрий день. Підкажіть будь-ласка, у когось було таке, що після того як ввели дані місця вашого перебування у випадку карантину в ArriveCan і далі не пропускало?
-
Добрый день. А как забирать паспорт с визового центра приходит ли уведомление? С каким документом забирать свой паспорт? Или Как оплатить обратную доставку во Франции?
-
За почту тоже слышал. Спасибо за информацию
-
В Silesia банк без карточки зробили Кажуть ще прямо на пошті можна оплатити
-
Спасибо
-
Може, просто йдети і оплачуєте за вказаними реквізитами
-
Добрый день. Как оплатить обратную доставку паспорта в Польше? Какой банк посоветуете? Нужна ли карточка/счёт в Польском банке? Может ли это сделать украинец самостоятельно?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка. В Варшаві в візовий центр можна без черги здати паспорт?
-
Дякую»Бо я знаю що мало протягом 72години пов прийти але так нічого нема»Якщо у вас щось буде напишіть»Дякую Вам»
-
Позавчора ввечері
-
Скажіть а коли прийшло?!!
22 Jan 2023, 19:22
40730/125110
6 minutes ago