Українська Канада
-
Закидувала на вайз на usd, потім відправляла на канадську 🤷♀️
-
вестерн з україни не працює
-
в Україну мені не треба, на ЗСУ я з українських рахунків і доначу)
-
так а на вайз-то як гроші перевести? як раз от через бінанс
-
Вайз? Пейпал? Маніграм? Вестерн юніон!
-
в Україну працює
-
якби свіфт працював, то ми б саме ним і переводили, тут згодна
-
ну хз що у вас там коїться. щодо мене - я використовував укр картки без проблем. Ліміта на оплати в магазинах наче важче досягти. там якщо не помиляюсь 100 000 грн. Цього мені на поточні розходи вистачало. Ба більше, навіть ноут з укр картки купував і все норм. Що до лімітів на зняття. таке заважає, та я б не сказав що сильно. Ну а те що ви знімали одразу на рік вперед квартиру - тут так, треба знаходити як переказати гроші. бо там ніяких лімітів не вистачить. Тим неменше я все одно обережний щодо 3рд парті системам, бінанс, не бінанс. для мене краще уж свіфт. Хоча так він зараз закрит для україни
-
не використовувати щоб використовувати місцеві. та і зручніше, коли всі витрати в одній валюті. я в Онтаріо, нам ріелтор одразу казала що таке можуть попросити, бо ні у мене, ні у чоловіка канадської роботи на той момент не було.
-
Будь яке використання 3рд парті системи може ховати в собі загрози. в тому ж рахунку і бінанс. Щодо місцевої картки то авжеж так, але якщо у вас є на укр картках гроші чому б їх не використовувати з картки. А ось про рік аренди вперед то аж цікаво... в Квебеці це не законно.
-
і в решті решт, не думаю що адміни тут пропонували би тут щось незаконне. те, що сайт не працює, ще не означає що це не за законом (я не стверджую, не перевіряла чому саме він не працює, це просто припущення)
-
Не все можна. Наприклад, заплатити одразу за рік оренди - треба було перевести гроші на канадський рахунок. Та і треба ж місцевою кредиткою користуватись, рейтинг набивати
-
Борг
-
1000 грн за безліміт?
-
А від водафон в мене вже -1000😂
-
А від водафон?
-
Тей що для ЄС - ні
-
Я не перевіряв, казали начебто що в Канаді діє цей тариф також
-
У Києвстара є таке для Канади?
-
Дехто платить 300 грн в місяць за безлімітний інтернет в роумінгу від Київстар, а для розмов використовує найдешевший тариф від канадського оператора і їм нормально)
22 Jan 2023, 19:22
33 minutes ago