Українська Канада
-
А заказне з кур'єром чи просто доставка заказного листа?
-
Дуже дякую вам
-
Я відправляла в одному конверті три паспорта. Заплатила 14 злотих , тому що оформлювала як заказне. Зворотню доставку не оплачувала, бо забирала сама.
-
Скажіть будь ласка за кожен лист у конверті треба окремо платити на пошті?
-
В мене кінцева точка Калгарі. Пересадка 4 години в Halifax. Вистачить часу?
-
Ні, мульті
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка хтось з лікарів тут є і може знає які шанси пройти ностріфікацію щоб працювати в медицині.дякую)
-
Доброго дня! Чи брав вже хтось квитки через Дублін? Буду вдячна за інформацію)
-
Підскажіть будь ласка, чи реально знайти роботу перекладача чи вчителя англійської мови? В Україні працювала перекладачем і рік в звичайній школі. Розумію, що моя спеціальність не дуже необхідна саме в Канаді (((
-
Привіт! Підкажіть будь ласка є тут хтось хто відправляв документи, згоду та листи від імені дитини - по Варшаві, живучи в Варшаві? 🙏🙏
-
t.me/httpsPcYbhcDCDodkYzdi
-
t.me/httpsPcYbhcDCDodkYzdi
-
Здравствуйте! Читал в закрепах что можно закинуть документы на вклейку визы в какой-то ящик почтовый и так будет быстрее - в посольство Канады в Варшаве. Получается нужно приехать на Jana Matejki 1/6? И вопрос насчет ребенка, согласие на обработку нужно просто от его лица присылать?
-
Добрий ранок! Пiдскажiть будь ласка, я зробила помилку при заповненi анкети написала неправильно прiзвище, неправильна одна лiтера. Що менi робити? Писати у кризову? Тепер i на бiометрiю пришло неправильно написано прiзвище
-
Так, на себе фоілес отримала в кінці квітня, біометрія була 31.03. На дитину досі чекаю. 02.04 додала на запит дозвіл від батька і тиша
-
Доброго дня. Напишіть будь ласка чи є люди які чекають візу ще з березня? Дякую
-
🛍Підкажіть, будь ласка, якими службами доставки чи способами можна надіслати посилку- чемодан з України чи Європи до Канади? 💰Якомога дешевше
-
Так, приходив
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Просто спрошу, не для себя уже. Вариант если ближайший родственник (жена, родители, дети) откроет фирму это тоже ходьба по грани?)
22 Jan 2023, 19:22
41094/125598
41 minutes ago