Українська Канада
-
як би ви ще вміли б правила читати, ціни би вам не було
-
100 гб звучить набагато краще, ніж 20гб за тіж самі грощі
-
По Квебеку не бачив жодного пакета на безлім. Максимум поки що що знаходив 100гб. Але якщо чесно порада для всіх, подивіться вашу статистику на телефонах скільки ви реально їсте трафіку. Дуже часто більше 50 гб мало хто витягує у місяць
-
Дякую! Це вигладяє найоптимально для мене) Але згоден з коментарями вище, тут треба вчитися економити данні )
-
Видно для квебекуа воно не доступно
-
Fido - 20 GB- 40$
-
Дякую! А чи є суттеві відміності між контрактним обслуговуванням тут? Не дуже розумію це питання
-
Virgin Mobile - 30gb = 60$
-
забудьте про безлім тут)
-
Питання по мобільним операторам в Онтаріо: в аеропорту Торонто волонтери дали картку оператора Chatr, все влаштовує, але вартість інтернету 70 долларів за 20 гб. Чи є альтернативні оператори з кращими умовами або безлімітним інтернетом? дякую
-
тут мається на увазі, що подали аплікацію і її підтвердили, а не послали гуляти, що буває інколи
-
Так, це так і є! Але так само і у БМО і також у НБ видають одразу дебітну картку або віза або мастеркард. Кредитка теж приходить за деякий час! Тому це не магія CIBC, а стандартна процедура у банку🥳
-
Підтверджую інформацію, позавчора відкривав рахунок в CIBC, за годину видали дебітову картку з гарними умовами (платінум, 2 роки безкоштовного обслуговування,1к ліміту), кредитну надішлють поштою за 7-10 днів!
-
Реферальна програма доступна для кожного… Працює чудово в багатьох банках, таких як BMO, NB чи KOHO ! Включаємо логіку і трохи мізки, тут люди з України, а не з Бананової Республіки, ну come on… І це не погано, що ви там заробите тих 50$ на людині, бо ви шукаєте інформацію, перекладаєте і робите research , але просто скажіть відкрито. Бажаю усім гарного дня, а ті хто в Європі - гарного вечора ❤️
-
Добрий день! Чи можете порекомендувати організації в Оттаві, які надають консультацію (бажано безкоштовну) для новоприбулих про аренду житла, податки, та умови праці в Онтаріо? Зв’язався з OCISO та CUIAS але вони більше по терміновим питанням (тимчасове житло і тд), або онлайн ресурси(англ), дякую!
-
То до іншого повідомлення я писав. Де ви вказували шо рбс одразу кредитку не дає
-
Це все класно, але: 1. Ви даєте посилання до реферального лінку (тобто заробляєте на цьому) 2. Не обговорюєте і не показуєте пропозиції інших банків (не тільки СІBC існує в Канаді) 3. Не тільки CIBC відкриває кредитні картки і не завжди це 2000-2500, бо не банк вирішує кредитну історія, а система MC Усі вдячні Вам за допомогу, але якщо надаєте інформацію про банки або про послуги порівнюйте їх і давайте декілька для вибору. І Бан за те, що хтось сказав - що це не правда, ну вибачте, але тупізм. Умови у кожного можуть відрізнятись і це залежить від банку чи кредитних інституцій, від умов та інших речей…
-
зрозуміло, дякую. А кредитка хіба не буде працювати для авіаквитків та в інших країнах?
-
Мені рбс одразу давав кредитку. Навіть ще роботи не було
-
Тоді дивно, бо мені дали її одразу (ну точніше пару тижнів я її почекала по пошті, але це майже одразу я так розумію)
22 Jan 2023, 19:22
Post 4112 of 122729
about an hour ago