Українська Канада
-
Client Information: Receipt of information from client You have indicated you will be travelling with Marta Taranovych. Please confirm how this person is related to you and provide supporting documentation to confirm this relationship This must be received at this office by: 2022/06/10 🙏🏼🙏🏼🙏🏼скажіть будь ласка я лечу з братом не повнолітнім… батьки дозвіл дали , просять доказати що я його сестра! Що підкріпити їм?) Help
-
Питала, кажуть нема таких приколів як в Україні з курсами(щоб компанія під себе навчала і брала потім на роботу) + писали, шо в дс нереально потрапити на початкову позицію, хватають з універів
-
А ще він професійний копірайтер хахха - людина, що вміє красиво розповідати про те, про що й гадки не має 😂 краще б ви самі погуглили, чи-то спитали в ІТ чатах, де ви є як я бачу.
-
Щось-то дослідження виглядає як кошмарний сон, кілька років вчитись як себе продавати, комунікативні навички? Рилі? Після тільки цього абзацу вже довіра слову автора розтала як роса на сонці...
-
О, дуже дякую
-
Так обов’язково довіреність на анг мові плюс паперова від руки і копія його паспорта
-
А ще скажіть, дозвіл на вивіз дитини треба перекладати? Якщо я хочу з дитиною поїхати, а з чоловіком мы розлучені та не живемо разом
-
Так
-
Якщо біометричні паспорти, нічого не треба перекладати. Там вже в них є переклад прямо
-
Так, в нас також є загран паспорти у всіх навіть у дитини, так що тоді не треба перекладати ніякі документи?
-
Client Information: Receipt of information from client You have indicated you will be travelling with Marta Taranovych. Please confirm how this person is related to you and provide supporting documentation to confirm this relationship This must be received at this office by: 2022/06/10 🙏🏼🙏🏼🙏🏼скажіть будь ласка я лечу з братом не повнолітнім… батьки дозвіл дали , просять доказати що я його сестра! Що підкріпити їм?)
-
У нас загран паспорти, тому ми нічого не перекладали
-
Так,але оплата по 125 злотих за кожен паспорт
-
Підкажіть ще будь лосочко які документи треба перекладати на англійську мову, якщо заява на себе дитину та цивільного чоловіка?
-
Дякую
-
/ban@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Підкажіть щоб відправили паспорти назад поштою на вказаною адресою то потрібно в банку сплатити 125 злотих,і чека покласти до конверту?
-
/spam@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
22 Jan 2023, 19:22
18 minutes ago