Українська Канада
-
Дякую
-
/ban@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Підкажіть щоб відправили паспорти назад поштою на вказаною адресою то потрібно в банку сплатити 125 злотих,і чека покласти до конверту?
-
/spam@AwesomeBanBot
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Чоловіка ,з яких у цивільному шлюбі
-
А ще почитайте як отримати паспорт громадянина у Німеччині, Британії, Польщі, та порівняйте з Канадою. Прорахуйте для себе всі варіанти, будете здивовані.
-
Тобто якшо я завожу паспорт і забираб його особисто. Consent form не треба? Тільки запис, фоіл лесс і паспорт?
-
В Канаду їдуть не за цим. Наші мідли в Україні та Європі, це джуни там. З відповідною зарплатою. На DOU є багато історій з Канади, почитайте статті та коменти.
-
Доброго дня хто летів без вклейки візи , які мінуси ? Чи ставлять якусь печатку в паспорті до якого легальний статус, може дають якесь підтвердження
-
Хто заносив паспорт у варшаві, треба конверт, які документи вкладали? Якшо забирали самі ше якісь форми вкладали?
-
Вивчав це питання. Цілком реально, але не спочатку. Можливо десь через 2-3 роки після отримання PR. Курсів у компаніях не знайшов, буде складно навіть на трейні потрапити. В пріорітеті випускники місцевих вузів з дегрі у компьютер сайнс + стажування у компанії та волонтерські проекти. А це 3 роки навчання мінімум та десятки тисяч доларів. Після отримання PR можна піти вчитися, тоді дешевше буде. Але там тільки кампус, тобто заочного навчання немає. Активно шукають мідлов та сеньорів, там менше конкурентів, з джунами завжди складніше. Якщо відкинути диплом, тоді дивляться на скіли та англ. Задайте питання собі як ви збираєтесь конкурувати зі студентами та з індусами, пакістанцями, українцями. Наші співвітчизники пропонують курси з тестування, але це тупік. Конкуренція шалена, бо дуже легко зайти. Треба обирати щось складне та нішове, це точно не тестування та фронтенд. Перші декілька років потрібно витрачати на англ та комунікативні навички, вміння себе продати, презентувати, отримувати досвід проходження співбесід. Ще кілька років потрібно для того, щоб дійти до рівня джун і потім вже шукати позицію. У конкурентів можна виграти практичними навичками, конкретними проєктами, вирішенням бізнес-завдань. Ще потрібно не забувати, що треба працювати для отримання PR та вчити англ для екзамена, а ще щоб щось їсти та десь жити. Тобто вчитися весь час не вийде.
-
Так.
-
Коли паспорти були готові, то також прислали лист, що можна йти забирати?
-
9.05 відправила поштою, 10.05 візовий прислав лист, що вже отримав мій конверт.
-
Доброго дня. У багатьох зараз так?
-
а скільки йшла ваша посилка до посольства? бо моя вже 4 дні їде і так і не доїде
-
9.05 відправила пошта польська, заказним листом. Сьогодні забрала. 8 днів.
-
Я була після 12, то десь 15 людей. Але все дуже швидко.
22 Jan 2023, 19:22
Post 41234 of 122739
27 minutes ago