Українська Канада
-
Як правильно роздрукувати електронну візу? Всі сторінки видруковувати?
-
Посольство Канади (уважно читайте)
-
Самостійна доставка для вклейки
-
В яких країнах доступна дана опція?
-
Дякую😉
-
Може
-
Добрий день!) Підскажіть будь ласка чи може один представник з сім‘ї особисто відвезти паспорта на здачу та забрати?
-
добрий день. може хто знає, як підтвердити свій водійський стаж з прав для Канади, якщо, наприклад, частина була в Україні, а зараз маю польські права, отримані в Польщі. Куди звертатися і як сама довідка називається
-
Підкажіть як можна змінити дату біметрії якщо пише що пройшло більше 48 годин? Можливо це зробити?
-
Краще уточніть, але до строку годності самого листа, здаєтбся
-
Бо мені прийшла одноразова,а хочу вклеїти не можу розібратись,одні пишуть що 30 днів другі що 60!
-
Здається до дати, яка вказана в листі, орієнтовно майже до кінця року
-
Доброго дня,підкажіть скільки часу є на подачу паспорта для вклейки візи?30 чи 60 днів?
-
Хто підкаже де знайти в запрошенні на біометрію Справочний номер? Для зміни дати біометріі. Дякую
-
Ви там робили були?
-
Ось, а коли переходиш по посиланню, показує список де вклеюють візу, і всі вони vfs
-
У мене в інструкції не було варіанта з посольством, сам дист прийшов з інструкцією відправити паспорт до vfs global
-
Добрий день:Хто летів через Торонто ?Поділіться як все проходило в аеропорту ;)Дякую»
-
Але ж вклеїти її можна лише через посередника? Я там просто на сайті вказано, що якщо не відбудеться ніякої оплати протягом 10 днів, то паспорт відправиться назад
-
Одразу відправили. Кажу вам, паспорти вже віддали. І вже отримали смс, що їх відправили в інше місто.
22 Jan 2023, 19:22
41840/123932
about an hour ago