Українська Канада
-
Добрий день, підкажіть, якщо після біометріі вже оновився статус на approved, прийшов лист на пошту що віза схвалена, то можна вже відправляти паспорт на вклейку візи? Чи ще щось має прийти?
-
Добрий день.А якщо отримали foil- less візи,а ніяких листів з підтвердженням work permit немає,то обов'язково потрібно їх дочекатись? Чи можемо їхати без тих листів,та отримати WP в аеропорту Канади?
-
Якщо закінчився перміт, а ти маєшь довідку і роботу і ти продовжушь працювати, то ніхто не має права вигнати з країни? Тобто перміт тут не має значення?
-
То можливо, нам хтось відповість, хто живе в Канаді і може про це дізнатися? Буду дуже вдячна.
-
Я теж так хочу, тому буду вилітати тільки після того як напишу нмт
-
Так. Оскільки в Канаді освіта дорога, то як альтернатива, думаю поступати в Україні (щоб отримати вищу освіту). Навчання зараз і так дистанційне.
-
Поки такої можливості немає, і я дуже сумніваюсь, що з'явиться ( Вибори то подія трохи вищого рівня, а в цьому році зно необов'язкове, лише для тих, хто вирішив йти до українського вишу в цьому році
-
Дякую. Чи можна дізнатися про це на офіційному сайті уряду Канади? Коли в Україні вибори, то посольства організовують можливість голосувати. Хотілося б, щоб і здати НМТ була така можливість.
-
Але він потрібен у випадку вступу в український виш
-
Можливо будуть якісь зміни, але потрібно слідкувати за центром якості оцінювання освіти
-
Дякую!
-
Вони тільки в європі складаються
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чи в Канаді (Онтаріо) буде можливість здати НМТ (національний мультипредметний тест), який цього року потрібен замість ЗНО (після 11 класу). Не знайшла дописів на цю тему (якщо були, то прохання скерувати). Дякую
-
Ось, що потрібно робити після того, як пройшли мед огляд
-
Дякую!Теж бачила таку інформацію,хотілось би щоб хтось підтвердив чи це працює))
-
Так,звісно,але які подальші дії щодо зняття цих обмежень в wp?Подаватися знову?
-
При заповнені даних про роботу не повинно бути пропусків, навіть один день. Якщо ви звільнилися наприклад 08.2015, то наступний запис теж ставте 08.2015. За той час, коли немає запису про роботу, ставте unemployed
-
Потім це все разом з паспортом та 2 копіями біо паспорту відправляти в центр вклейки?
-
Я вже задавала це питання. Мені відповіли, що коли ти подався на ПР, дають довідку і з країни не потрібно виїжджати, поки тебе розглядають.
-
Вам потрібно буде пройти медогляд протягом 90 днів з дня прильоту в Канаду, і тоді будуть зняті обмеження
22 Jan 2023, 19:22
32 minutes ago