Українська Канада
-
хто подавав паспорти у Варшаві?
-
довгоочыкуючих
-
Що за група ?)
-
Привіт, може комусь буде корисно. Опишу свій досвід. 12.05 прилетіли в Торонто по програмі CUET. Шлях тримаю на Вінніпег. ❗️Виліт з Стамбула 12.05 все просто: здали багаж, нам сказали що система доставить до Торонто, куди у нас кінцевий квиток. ❗️В Амстердамі все легко трансферна зона - посадочний талон і ми в літаку на Торонто. ⁉️Сидимо в літаку 2,5 години - затримка. Вилитіли, все комфортно - сіли в Монреаль по технічним причинам. Втратили ще годину часу. В літаках кормлять і воду дають, але з собою можна щось прихватити. ⁉️Аеропорт Торонто. Паспортний контроль - автоматичний (не звичні для нас кабінки з людьми). Я розгубилась, чесно. Раніше такого не бачила в аеропортах. Треба заспокоїтись і заповнити в автоматі форму на англійській мові, відсканувати паспорти - отримати талон на вихід. ⁉️Далі офіцер і отримання wp. Черга з іноземців загальна для всіх дуже колоритна (стоять: 😳наші родини з дітьми, які чекають що їх будуть «кружити» як в Європі ; + 😤«наші» з одним українським паспортом на всю родину - інші члени, то раша; + 😰наші люди, які дійсно потребують підтримки; + 🙃наші, які розуміють чого і куди приїхали = взагалі черга дуже багатонаціональна. Ситуація напружена, але судити нікого не буду. Відношусь до тих що знали куди їхали. Стояли 4 години. У офіцера були дві хвилини, все отримали. Там на місці є перекладач, якого визивають при необхідності. ⁉️Отримання багажу. Не прилетів з Стамбула🤣, буде 15.05 в Торонто далі відправлять на адресу до Вінніпег. Всі пошуки і вирішення питання зайняли десь 3 години. Все нормально, але ситуація нервова і фізично виснажлива. Будемо чекати… ⁉️Червоний хрест, все дуже позитивно. Допомогли нам знайти місце трансферу в готель та ще раз переговорили за нашу бронь. Але до цього ми вже самі мали бронь в готелі на одну ніч через букінг та її підтвердили, дізнались про трансфер. Моя вам порада: розраховуйте на себе. Ми телефонували в готель з канадського номеру бразильця ще в черзі до офіцера (не соромтесь, спілкуйтесь з людьми). Іноземці українцям допомогають охоче, поки🤔. 💢Занальна інформація: летіли Turkish Airlines та Canada Air (через Амстердам до Торонто зі Стамбулу) квиток з оплаченим екстра багажем 🥲 на двох 36000 грн. Торонто - Вінніпег окремий квиток на наступний день, брали на flyflair.com 13000 грн на двох. Не пожалкували, бо якщо б прямий рейс на Вінніпег часу б не вистачило точно, але дорого звичайно. 🙏Сьогодні сподіваємось на більш позитивний день. Без пригод. Бо прямуємо в кінцеву точку до чудової родини, з якою вже спілкуємось місяць. Маю пропозиції на роботу (фізичну поки), тому отримання wp було пріоритетним в подорожі. Ще одне: 🤭пройшли медичне обстеження в Стамбулі в спеціальній кліниці від візового центру бо хотіли wp без обмежень одразу. Але мені наче це не спрацювало ще не розбиралась з цим. ❓❓❓На питання відповім, але пізніше набагато. Коментарі зайві. Цінуйте свій і мій час. Писала не для порад та не для обговорення. Вийшло багато бо для загальної інформації, розписувала детально, але пам’ятайте все індивідуально. Залежить від: мети переїзду, рівня англійської, рівня підготовчого етапу до літака і від вашого рівня взагалі (комунікабельність та готовність до виходу з зони комфорту). Нехай вам у подорожі повезе більше чим мені😅 ‼️‼️‼️Висновок: розраховуйте на себе, спілкуйтесь з людьми і плануйте (бо навіть коли все заплановано все не легко).
-
Доброго дня Я почала заповнювати онлайн форму на візу Заповнила мої переміщення,а все одно сайт видає помилку Хтось стикався з цим ?
-
Просто так швидше за все .Я з вами згоден що шкода(
-
дякую! можливо й так, шкода грошей за доставку
-
Бувало що люди чекали 3 тижні ,і більше ,краще за все забирати паспорт самому приїзжати
-
добрий день, поділіться досвідом будь-ласка скільки часу зайняло від листа з VAC (Відень) що паспорт з візою готовий і буде відправлений кур'єром до моменту коли кур'єр привіз паспорта?
-
Не, зрозуміла, які документи, я сдала біометричні дані, які документи ще потрібно? Я прикріпила скрин листа, незрозуміло що вони мають на увазі
-
тобто наступні дії 1. паспорт 2.consent form заповнити 3.лист з foiles і все?
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, в Канаді є можливість в майбутньому зробити закордонний паспорт новий дитині, якщо термін закінчиться
-
Спасибо вам огромное!!
-
Подскажите, пришло вот такое письмо, и также прикрепленный инвойс, но там везде ноль на оплату, что бы могло это значить, не много запуталась, спасибо
-
Ось consent form assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf
-
долучаюсь до питання
-
Мені прийшов чек від vfs на 46евро 71цент; одна з сум це 20.91 за вклейку візи -комусь надходив такий лист ?
-
Так, всюди самостійна перееєстрація. Дякую, що допомогли.
-
Спасибо вам большое! Мы хотим подготовиться хорошенько,по этому не хотим спешить.. Подскажите ещё пожалуйста,а анкету визового центра можно в инете найти шаблон? Или нужно скачать с определенного источника?
-
Так це і є foil-less visa, друкуйте цей лист, складайте пакет документів до конверту і відправляйте. Деталі скинула вам вище на фото. Це, звичайно ж, якщо вам взагалі потрібна вклеєна віза в паспорті, бо ви спокійно можете летіти і з цією, що в мейлі.
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago