Українська Канада
-
скажіть, будь ласка, хто летів до Канади, чи потрібна страховка? перевіряють її?
-
Бінанс п2п, uah -> usdt -> cad
-
В мене не має можливості кидати картинки, то я не можу вам показати як це зробити вигідніше
-
Як відправити гроші з України до Канади, чи зараз це не можливо?!
-
Зараз за 1000 кад вайс дає 26.5к гривень, якщо робити це через бінанс п2п то вийде 29.1к. Ось і втрата
-
реальна вартість канадського доллара 31 гривня за доллар
-
А на скільки вигідніший за PayPal?
-
Так, сервіс чудовий, вчора вперше скористався для донату на зсу, кошти прийшли за кілька хвилин.
-
Взагалі-то ця дівчина питала про Калгарі. І тільки вчора був пост у Фейсбук, про те, що людина залишилася без житла в Калгарі, бо не було варіантів, бо заздалегідь потрібно бронювати.
-
В Едмонтоні просять забронювати.
-
Просто моєму сину 15, і нам дали стаді і ворк перміт зразу в аеропорту (я не вказувала, що він хоче працювати).
-
Всім трьом дітям дали візітор рекорд, просто старшій вже 14,тож спробую міняти
-
Всем привіт
-
Дуже дивно, чому вам не видали стаді перміт, а дали візитор рекорд. І чому зразу в аеропорту не дали ворк перміт. Спробуйте подати заявку тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/extend.html
-
Так, все вірно☺️ дякую вам 🙏🏾🤗
-
Ви через пошту хотіли записатися на біометрію? Якщо так, то в листі сказано, що ви забули прикріпити до вашого прохання biometric instruction letter Ще раз надішліть запит на запис Тільки в цей раз не забудьте до листа прикріпити biometric instruction letter
-
🔫 Bulah GYM💪 кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @yaponchik_lil, @vladislav_sakun, @Zelinskyi_Oleh, Tupac Shakur, @udksisksiskskm Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Добрий вечір! Якщо вже зареєстрований на біометрію, чи можна відмінити та зареєструватися в іншому місті?
-
Добрий вечір ) підкажіть що означає це повідомлення 🙏🏾🤔
22 Jan 2023, 19:22
Post 4251 of 120899
about an hour ago