Українська Канада
-
Дякую за інформацію
-
я одна, але при мені і сім ю з дитиною селили (чоловік там був)
-
Вас одну поселили? Чи чоловіків також селять?
-
в Вінніпезі точно все ок, 4 дні назад прилетіла – все супер, поселили на 30 днів (максимум)
-
Поселення вам можуть запропонувати у Вінніпегу, ще в Едмонтоні і Калгарі (треба бронювати заздалегідь, і в Калгарі селять в основному жінок з дітьми), можливо щось є і в Торонто, але не впевнена. Ще Галіфакс, здається, пропонує якесь тимчасове поселення. Не підкажу, що в Монтреалі. Оце і все, тому на волонтерів дуже розраховувати не варто. Майте на всяк випадок запасний план.
-
Якщо дочекаюся запит на вклейку для дитини, напишу Вам 🙂
-
Всім моїм знайомим, та й мені саме за 3 дні вклеювали) Але я трохи дорожче заплатив за це
-
Як коли)
-
У Відні теж, за 3 дні вклеюють))
-
🔫 Nastya кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @vitdenw, @vladislav_sakun, @amaterasu_omi, @lina_lytv, @YuriiSachenko Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Рим, там бистра вклейка
-
А куди відправляєте?
-
В лс
-
Скільки коштує?)
-
нашо в канаді вакцинація, якшо там вже давно не вимагають її?
-
Вітаю всіх Тим хто в Канаді, я так розумію, доброго ранку) Цікавить питання поселення в готель по прильоту. Як я розумію, то коли ти прибуваєш у Канаду, то одразу треба отримати ворк перміт в аеропорту, а потім шукати волонтерів, які займаються поселенням. Чи обов‘язково це робити у першому ж аеропорту, якщо я змінюю літак на наступний день і лечу в іншу провінцію? І що потрібно казати волонтерам, які документи показувати?
-
1200 грн
-
Яка ціна?
-
Відправляю 18.12 паспорти на вклейку візи. Документи приймаю по новій пошті.
-
Через турагентства можна
22 Jan 2023, 19:22
about 2 hours ago