Українська Канада
-
Але в моєму випадку я так розумію це вже неможливо
-
А скільки буде діяти віза ? На який срок вклеюють ? Мені прийшла foil-less, думаю чи є сенс саме відправляти на влейку візи?
-
У мене в листі про дозвіл на роботу написано що дійсно лише до 2023/04/08 Паспорт мій закінчується якраз в цю дату При продовженні паспорта буде дозвіл 3 роки чи прийдеться самостійно продовжувати?
-
Дают с двумя
-
Доброго дня, хто як планує продовжити своє перебування в Канаді? Подаватись на пмж чи просто продовжити візу? У мене при полученні віза буде лише до квітня, то ж переживаю щоб не прийшлось повернутись на Україну
-
скажіть якщо є 2 громадянства схвалять? або краще не вказувати про друге
-
супер, гарно дякую!
-
а може бути відмова у вклеюванні, чи це не реально?
-
Саме так
-
якщо вклеють у паспорт візу, то можна багато разів вʼїжджати та виїжджати, буде рахуватися як не одноразова?
-
Мені знайома казала, що їм дали ще 2 роки тому, але вони вже летіли по ПР програмі
-
А в Торонто не роблять зразу SIN , в аеропорту?
-
Історія щоб обнадіяти всіх хто чекає!!!)) 20.03 подача заявки 28.04 погодження візи 08.05 прийшла сама віза... Це історія мами... Ми ще чекаємо... Все буде Віза))!!!
-
Підкажіть,будь ласка, якщо 2 дози від ковід, це рахується як повністю привита? Бронювання білета на Канаду
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка контакти професіонального міграційого юриста
-
Ми будем бронювати на перший час або через booking або через airbnb
-
Я приїхала і здала і повернулась до дитини в україну
-
Дякую
-
Де знайшла безкоштовний рейс? Поділіться, будь ласка, інформацією
-
Прийшло для бабусі, якій я допомагав роботи документи, 75 років, без закордонного паспорту. так що якщо у вас чи ваших родичів немає закордонного паспорту, сміливо подавайтеся все можливо.
22 Jan 2023, 19:22
43992/124727
about an hour ago