Українська Канада
-
Не знайшла в чаті, підкажіть, будь ласка, як забирати паспорт з вклеєною візою через довірену особу? Які документи потрібно? Завчасно дуже дякую за допомогу🙏
-
Думаю это автоматично
-
Значить це автоматично, я просто чекаю тиждень на підтвердження своєї біометрії і думаю чи ми в повітрі не зависли
-
Щиро дякую
-
В мене також у сина так було. Візу дали.
-
Так отримали що потрібно,потім що не потрібно. Але хвилює саме ,що в його заявці,де біометрія далі пише ,що нам потрібні ваші відбитки. Тому цікаво чи це автоматично у всіх підлітків,чи це щось не то. А Ви отримали вже отримали своє підтвердження біометрії?
-
Там в биметрии в письме есть критерии,кто не сдаётся,если вам 17 и ниже и пожилым и тем кто уже сдавал для Канады
-
Вы получили письмо отдельное,что вашему ребенку нужно сдать отпечатки?
-
Що нам потрібні ваші відбитки,не можу фото скинут.
-
Тоже интересно
-
Підкажіть будь ласка де можна дізнатись покрокову інформацію відправки паспортів на вклейку візи кур'єром,на оф сайті vfs нічого не зрозуміло.
-
В нас було аналогічно,теж прийшов лист ,що не потрібно,але в його заявці так відображається зараз, у Вас теж так?
-
Вначале автоматично высылаются письма для биметрии,потом на ваш мейл должно прийти письмо,что вашему ребёнку не нужно,моим пришло,15 и 17 лет
-
Дякую вам!
-
Багатьом приходив і через 10-15 днів і більше,тому думаю поки що хвилюватись зарано. Перевірте чи в аплікації відображається "completed" в біометрії,тоді все ок
-
Так, але буває,що цей лист приходить вже разом з візою. А буває що відразу після здачі біометрії
-
Чи потрібно якесь страхування для перельоту ?
-
Хто вже прибув до Канади ,і летів в Галіфакс ,там великі черги чи стане пересадки 5:30 годин для отримання ворк перміту для 2 людей
-
Підкажіть, правильно розумію, що після здачі біометрії, має прийди лист, що біометрії прийнята, а далі вже інший крок- це перевірка інформації з аплікації-погодження візи.
-
Сину 9 років.
22 Jan 2023, 19:22
44218/125252
about 3 hours ago