Українська Канада
-
Теория про быстрое получение электронной визы, после повторного письма о сдаче биометрии - не подтвердилась)
-
07.04 Варшава
-
1.04 чекаємо
-
Це не перший і не останній пост .
-
С 31.03 жду Варшава
-
Ось так Українці допомагають своїм побратимам …
-
Добрий день!Мені після здачі біометрії надійшов лист: «А де дані Вашого чоловіка?» Хоча я теж вказувала,що він приєднається до мене пізніше.Чоловік заповнив окрему анкету і я в кризовій формі написала їм і вказала номер його аплікації.Здала біометрію 14.04,поки лише маю підтверджену біометрію і лист про WP🤷🏻♀️
-
Скажіть будь ласка чи є який термін протягом якого потрібно послати паспорт на вклейку візи?
-
Підкажіть, будь-ласка, хто отримав підтвердження візи в Парижі після 4ого квітня?
-
Дякую. А ви отримали вже?
-
Ні просто попали на офіцера який грубо говорятзабив і нікуди не спішить»У нас те само!!!
-
Доброго дня. В анкеті моя дружина вказала, що планує їхати зі мною, але я не заповнював аплікацію, так як не можу поки виїхати. Чи можливо, що через це її заявку просто не розглядають? Бо вже більше місяця нічого, тиша
-
30.03Варшава
-
Привіт! Підкажіть, будь ласка, 04.04 здавали біометрію у Варшаві і досі немає запрошення на вклейку візи Відгукніться, чи теж хтось з того часу чекає чи це тільки у нас щось не те
-
Польща. Відправляли у Варшаву,отримували в Познані
-
З якої країни відсилали і в яку?
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка заповнюю анкету на дитину 8 років, в графі нац.документ ,що засвідчує особу що вказувати?
-
Доброго дня. Підскажіть , дитині прийшов такий лист Request Letter. Заявку оформлював з свідоцтвом але потім вклеїли у мамин паспорт. Не можу розібратись - це потрібно надіслати у формі їм фото паспорту маминого, де вклеєна дитина чи це потрібно фізично надіслати їм мамин паспорт на вклейку візи? Батькам дитини вже давно прийшла foil-less visa
-
Дякую
-
дякуюю
22 Jan 2023, 19:22
45903/124513
4 minutes ago