Українська Канада
-
CUAET і коли заповнюєте там є галочка про work permit.
-
Бо NL має проблеми з економікою та великим відтоком робочої сили (молоді особливо), вони намагаються створити умови, щоб люди обирали саме цю провінцію. От перед тим як сперичатись відкрили б сайти пошуку роботи та знайшли те, що цікавить на фул тайм і порівняли де шо як
-
Дякую
-
робити звiстно, вона надае право це на роботу
-
Вибачте 15 років,я не знаю
-
дурне питання)
-
А щоб робити у Канаді треба робочу візу чи гостеву?
-
А в чому логіка тоді для провінції запрошувати до себе іммігрантів, давати їм бенефіти якщо роботи немає. Наплодити собі низькосоціальних елементів, потенційних бомжів чи злочинців? Нелогічно
-
очікую
-
в тому є сенс - навіщо перекладати - якщо є документ міжнародного зразка..
-
Скажите пожалуйста ,можно ли в Канаде работать с дипломом украинским стоматологом на 1 этапе .может дентал терапевт или гигиенист ?
-
в мен запитало.. ось не знаю відмічати - що є такий документ чи ні..
-
Підкажіть будь-ласка якщо в foil less указані певні країни вильоту,але при вильоті з Відня в мене пересадка в Римі і окремий квиток Рим - Торонто звичайно ж з foil less ,мене там пропустять до Торонто з цим листом ??? Хто літав з пересадками підкажіть бульласка 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
В цій методичці багато неточностей та пунктів, яких взагалі нема в куает. З приводу перекладу знаю, що інші не перккладали, адже є англ версія біометричного
-
А далі?
-
Звідки взяти переклад ? Взагалі нонсенс - якийсь для внутрішнього паспорту((( як можна зробити офіційні переклади підчас військови дій
-
Дякую. Але до групи я не включала. Група у мене пуста
-
Нєєєєє
-
Почитати про подання документів для еміграції в Канаду , зміни були в 22 році
-
Чи обов"язково додавати внутрішній паспорт-книжечку?
22 Jan 2023, 19:22
46108/124681
about 2 hours ago