Українська Канада
-
Привіт, шукаю сусідку!) Для пошуку та зняття житла разом з 01.01.2023 у Торонто. Якщо ти також любиш надавати житлу домашній затишок. Готова разом вкладатися та будувати наш побут. Твій бюджет десь 1500. Тобі 24-28 років. Хочеш жити в downtown? То напиши мені) Мене звуть Анастасія, 26 років. Для мене важливий затишок в дома. Всім гарного дня та настрою)
-
В них генератор
-
Бо частина країн вирішила звалити все на 24 параграф Європи, а собі зібрати креативних та працьовитих в обмеженій кількості)
-
Багато чую про це останнiм часом, чи э хтось, хто пройшов через гуманiтарну програму до пр?
-
Дякую.В мене після липня 22 року.Даже і не знали що вже тільки на 3 роки.
-
Якщо подача після липня, віза на 3 роки
-
Дякую
-
Повідомити через кризову лінію. Саму заявку не змінювати
-
Підкажіть будь ласка.Мені прийшло запрошення на біометрію.Но я вирішила зробити новенький біометрічний паспорт щоб вже візу прставити на 10 років.В мене питання-якщо в мене інший паспорт,не той що я вказувала,мені треба заново заявку подовать чи треба якось вносити зміни.
-
Не знаю , мені тоді не зрозуміло чого вони ускладнюють и хочуть мігрантів . А европа полегшує і вже фул, і не хоче )
-
Ну всі країни европи і мабуть США Канада в цьому зацікавленні . Але я за фахом не можу знайти в европі роботу , бо наприклад фр - 0 . А англійська - fluent . Хоча в Канаді бачу багато вакансій взагалі без мови .
-
Очевидно. Тоді б це не була б Канада, якщо для когось особливі імміграційні умови виставили 😂
-
Як на рахунок гуманітарної? Не раджу її, але знаю, що саме по ній зараз подаються українці (подача сертифікату про знання мови не вимагається).
-
Це зрозуміло . Ці ж вимоги не тільки для українців , а для усіх мігрантів подавшихся на пр ?
-
Ну Канада зацікавлена в першу чергу в розумних головах, а не просто в тих, хто готовий йти на будь-яку роботу
-
Поки це тільки в Манітобі таке. Подивимся що в інших провінціях буде. Зараз поки найлегші вимоги в Атлантичних провінціях для людей з слабким англ.
-
А ок, тоді треба бути реалістами, далеко не всі хто приїхав по CUAET залишаться на PR.
-
Зрозуміла , цікаво як в інших місцях Канади , треба помониторити )
-
Ні, це риторичне😂🤷♀️
-
Так. Там ще багато змін добавили. Типу працювати потрібно на одного і того же роботодавця напротязі 6 місяців щоб мати змогу податись. Якщо через 5 місяців звільнили тебе то знову набираєш 6 місяців з 0
22 Jan 2023, 19:22
4932/124169
4 minutes ago