Українська Канада
-
Там хоча б готують майбутніх дипломатів, що поїдуть до Білорусі, Еритреї та Північної Кореї 😐
-
Часом не знаєте адресу?
-
А ще що десь у Москві є факультет міжнародних відносин))
-
Якщо хтось буде колись вважати, що від нього немає користі, то згадайте, що існує така штука яку я скинув вище 😐
-
Скажіть будь ласка які потрібні документи для тварин?
-
Главное, чтобы последствий не было.
-
Це було на початку квітня
-
Це в період воєнного стану вдалось замовити чи раніше ще?
-
Доброго дня. Таке питання може хто стикався. Подали заявку, через пару днів прийшов запит на переклад свідоцтв про народження на дітей. Не встигли ми здійснити переклад, як наступного дня прийшов запит про направлення паспортів. Чи потрібно кріпити переклади свідоцтв про народження?
-
14 квітня я була, то з 7 до 11 ранку я отримала, враховуючи те, що там було чоловік 30-40 за 12, 13 число, які не встигли. Та ще плюс жива черга за 14 квітня. Коли Ви приходите з самого ранку, то черга не буде такою грандіозною, як вона є о 10:00.
-
Він поштою листа написав і попросив поштою відправити, довідка українською
-
Доброго дня, чи великі черги у Варшаві, щоб отримати паспорти з візою?
-
на англійській відразу, чи замовляли переклад?
-
Потрібно фізично звертатись в сервісний центр чи можна електронною поштою замовити?
-
Мені чоловік замовив і вислав поштою
-
Якщо залишились родичі в Україні можна замовити в Сервісному центрі ДАІ
-
Всім привіт. Хто зараз робив собі водійські права в Канаді ? Пишуть, що треба підтвердити водійський стаж, а на сайті консульсва України написано, що через війну такі довідки не видають.
-
Ми робили ПЦР, бо подорож 2 дня тривала
-
Ви гарна)
-
8 років, старший 15 і я вакциновані
22 Jan 2023, 19:22
Post 49464 of 123122
3 minutes ago