Українська Канада
-
Можете допомогти куди писати?
-
У Львові теж швидко зручно і без питань. Тре тільки записатись і щоб електроенергія була 😔
-
Запишіться до Львова через електронну пошту і буде Вам щастя. Так, потрібно буде почекати, але не доведеться спонсорувати всіляких шахраїв
-
В районі 100ки за запис, в американських
-
Всі знайомі робили закордоном Швидко, зручно, без питань Віконця є часто на тиждень
-
Знаю але шарлатанів тих рекламувати не буду
-
Ви знаєте таке, що можна заплатити і здати? Скільки? Вже хоч так б подати
-
Ні бо дуже зручно брати в людей за неї гроші лише через Львів)
-
Чи можна здати зараз біотметрію у Києві?
-
Як людина яка намагалась переїхати більше трьох років до CUAET, можу лише сказати, що такої можливості ніколи не було і не буде. Це унікальний шанс. Якщо є здоров'я і бажання, то в Канаді ви себе знайдете.
-
Так , я разумію . У европі така ж ситуація , всі чекали рішення европарламенту . Тут доречі подовжили до 24 року
-
Про закриття програми ніде не пишуть. Пишуть тільки про строк дії до кінця березня. Що буде далі, точно вам ніхто зараз не скаже. Всі чекають роз’яснень і точної інформації.
-
Я розглядаю Канаду саме як варіант для переїзду. Тимчасовий притулок нам не потрібен. Просто хочу адекватно оцінити перспективи
-
Вище вже давали це посилання. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada/find-job.html
-
Краще поїхати у одну з европейських країн де с дочкою реально підтримають. В Канаду якщо це країна де хочеться оселитись. Для тимчавого притулку не варто.
-
З1.03.23.
-
Дякую дуже за розгорнуту відповідь . А не підкажете ще де можна почитати на офіційних ресурсах про 31.03 і закриття програми ?
-
Ворк перміт це окремий документ, видається лише в першому аеропорту прильоту. Тільки він дає право на роботу. Ні робоча віза, ні лист-погодження ворк перміту з датами та інформацією про ворк перміт, який ви можете отримати на пошту, не дають такого права. Існує велика вірогідність, що після закриття програми, коли перестануть видавати ворк перміт по CUAET, вам доведеться отримувати ворк перміт вже за звичайною процедурою. Без нього ви можете бути в Канаді не більше півроку і не можете працювати.
-
🔫 Никита кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @yaponchik_lil, @leprechaunua, @maksym_aleksieiev, @juliapivovar, Konstantin Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 19:22
4968/124272
13 minutes ago