Українська Канада
-
Дуже дякую!
-
International Organization for Migration (Міжнародна організація з міграції) g.co/kgs/vvBTud
-
Наскільки мені відомо, ви можете самостійно обрати візовий центр після запиту на паспорти
-
Не знаю что такое МОМ
-
И по этой программе вы фактично соглашаетесь с тем что статус вы просить беженства не будете, а если попросите вам его не дадут в связи с тем что вы уже согласились с другим, а что бы быть беженцом и просить пособия это вам надо обращаться в МОМ.
-
Так само цікавить це питання, як все ж таки правильно?
-
Знайшов такий приклад курєрської доставки і незнаю заповняти чи ні?
-
А після отримання трекінг номера вже можна паспорти забирати? Чи ще якесь повідомлення має прийти?
-
Чесно кажучи, я не пам'ятаю
-
И вы заполняли графу о военной службе ?
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка в такому питанні. У нас запис на біометрію в Румунії. В випадку запита на паспорта можемо ми їх здати в іншій країні чи потрібно буде вертатись до Румунії?
-
На условиях что вы приезжаете и идете работать на благо Канады. Никаких пособий нет
-
А чому краще вклеїти, можете розповісти, будь ласка?
-
Тобто якщо це буде курєр тоді не потрібно заповнювати
-
Я не служила в армії, але я офіцер запасу ( лікар). Запит на паспорти прийшов)
-
Першу частину ви заповнюєте, тільки якщо хтось буде замість вас особисто забирати ваш паспорт. А другу частину взагалі не потрібно заповнювати
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, на каких условиях Канада принимает украинцев? Или киньте ссылку, пож., где почитать. Можно оформить медицинскую страховку и Пособие?
-
Краще вклеїти. Але то як вже вам удобно
-
Зо з цього потрібно запоняти якщо відппавляю курєром
-
Важливо. Дайте будь ласка пораду. Foul less visa. До 6 місяців після отримання та одноразовий вїзд. Щоб не відправляти паспорти, я зможу вже в Канаді зробити вклейку візи, щоб можно було виїхати та повернутись? Чи краще сдати на вклейку?
22 Jan 2023, 19:22
Post 51216 of 120765
about an hour ago