Українська Канада
-
В Парижі ,я прийшов до них ,хотів здати паспорт особисто ,сказали тільки поштою ,я запитався чи в дві сторони оплачувати ,вони сказали ні ,тільки в одну сторону ,а потім прийдете забрати особисто.
-
Вам ніхто не забороняє замовити нові паспорти через посольство в Канаді, коли виготовлення відновлять і потім звернутись до IRCC за продовженням робочого дозволу до 3х років як передбачала програма CUAET.
-
А ті, хто поштою відправляв паспорти у візовий центр - оплачували доставку в одну сторону? Бо зараз власноруч люди забирають готові паспорти із візового центру
-
Так . Ми паспорти власноруч здавали в центрі . І тут же попросили оплатили доставку
-
Тобто за доставку у зворотній адрес?
-
Ми оплатили лише доставку на Дом
-
У нас все те саме…..
-
Підкажіть, будь ласка, якщо надсилати паспорт у візовий центр, крім послуги пошти потрібно ще щось оплачувати? Чи лише доставка пошти і все?
-
Там написано принести паспорт в центр )
-
То є так . Але не зрозуміло чому програма розрахована що візи дають на три роки, але якщо паспорт закінчуєтся через рік, наше консульство не може ні новий паспорт зробити зараз ні продовжити срок дії бо до закінчення дії паспорту ще аж рік, а не 1-2 місяці , то як бути цим людям.
-
Тобто виходить, якщо паспорт дійсний ще рік, то краще подаватися з внутрішнім українським по якому дадуть 3 роки
-
У провінції Ньюфаундленд та Лабрадор можна одразу як знайшла роботу full-time подаватись на PR. Але чи грає тип роботи роль?
-
Кому цікаво вже складено більше 100 тис заявок, а погоджено вже більше 30 тис. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/key-figures.html
-
Все побачив.
-
А чт можна десь подивитися ці компаніі?
-
А як виглядає лист на вклейку візи?
-
Вот у нас такая проблема, наши паспорта через год заканчиваются. Получается нам подходят только Манитоба, Саскачеван и Ньюфаунд та Лабрадор?
-
Ноль вакансий. Вы не то смотрите. Моя то специальность еще более менее распространенная, но моей жены вакансии в основном в Ванкувере и Монреале, еще много в целом по Онтарио. Удаленную работу не рассматриваем, нужно в общество интегрироваться. Монреаль отпадает изза французского, Ванкувер и Торонто пишут дорогие и тяжелы для имиграционного процесса.
-
Дякую. Підскажить ще будь ласка. Медогляд триває десь годину дві ?
-
Щей як пройде, головне щоб агенство через яке працюєте було в Лабрадорі. В IT все трошка інакше ніж в інших галузях. Я в такий спосіб працював в Нью-Йорку, Лондоні, Ванкувері та інших містах світу. Тут головніше щоб різниця в часових поясах не була великою.
22 Jan 2023, 19:22
about 2 hours ago