Українська Канада
-
Там в листі повинно написано куди
-
ооо, класна ідея, дякую😊
-
Відправляли особисто, але якщо хтось за вас відправить мабуть треба вказати відправника Вас!
-
Скажить а як узнати треба визовий центр чи посольство , коли дають Виклик на биометрию ?
-
Сегодня 12 день,в пятницу уточнили адресс на какой отправлять паспорт обратно Надеюсь на следующей недели паспорт будет у меня
-
И что, за 8 дней ещё не привезли обратно?
-
Донька також не отримала. Здавали 23 березня (
-
Через 8 дней пришло уведомление что паспорт у них
-
Кто уже отправил паспорт на вклейку, скажите пожалуйста вам приходило какое-то оповещение что паспорт им пришел? Мне только почта отписала что доставлено... И неделю никаких писем, вообще ничего
-
Добрий день! Питання щодо відправки паспорта кур'єром в Варшаві. Чи я зобов’язана робити це особисто? Чи може мій паспорт відправити інша людина? Поділіться своїм досвідом , будь ласка
-
t.me/ukrontario
-
Поділіться, будь ласка, по Онтаріо
-
Підкажіть, будь ласка, чи є якась окрема група по Британській Колумбії? Вже довго шукаю, по Онтаріо є, по Манітобі, а по БК знайти ніяк не вдається
-
здається на сайті канадійському про еміграцію. три тести - перед, в аеропорту і після прибуття...
-
14 днів карантин і тести
-
Так
-
Дякую)
-
Впродовж 30 днів мають отримати ваш паспорт
-
Доброго дня! Маю таке питання, через скільки часу, найпізніше можна відправити паспорт на вклейку візи? Мені паспорт ще потрібний на декілька тижнів, тому відразу не можу відправити
-
Я записалася на біометрію в Празі тому що мені відкрилися вільні дати з 11.05 а в Варшаві вільні дати з 30.05 (такі показало дати) 🤷♀️
22 Jan 2023, 19:22
55708/124169
2 minutes ago