Українська Канада
-
Привіт! Можливо хтось підкаже. Планую виліт з Канади в Варшаву, з пересадкою в Амстердамі. Чи літав недавно хтось з Канади, потрібен свіжий тест на ковід, вакцина чи шось таке?
-
Ми відкривали картки ще без місцевого номера, але в мене була подруга тут, і я використала її номер, а потім у додатку змінила на свій
-
CIBC
-
Доброго вечора, пдіскажіть будь ласка, якщо закінчились дні по біометріі, і летіти в Канаду з пересадкою в Німеччині, будуть якісь питання або проблеми в Німеччині ?
-
Так, потрібен. Але не знаю чи це обов’язкова умова.
-
отримаю лист в пн-вт
-
Скоріш за все , якщо ви вже отримали лист , що ваш паспорт готов і вже повернувся до візового центру , ви можете просто їхати його забрати . У Варшаві теж донедавна так було , але з 5.12 за попередній реєстрації 😏
-
А для того щоб відкрити рахунок і банку потрібен канадський номер телефону?
-
Перший рік немає плати за обслуговування дебет карти, підвищений кешбек по кредитці 3 міс., якщо вчасно вносите використаний кредит, звісно, ніяких відсотків.
-
Користування безкоштовне ?
-
Але якщо мова йде про дитину та питання батьків думаю краще переклад мати.
-
У нас ВМО. Дають кредитку на 2500.
-
Це добре і важливо.
-
Добрий день , хто який банк собі відкрив для отримання виплати та для використання ? Друзі кажуть RBC .. можливо хтось ще знає якісь хороші варіанти ?
-
Манітоба
-
Кілька коментаторів писали, що обмінювали з дією без проблем. Але провінцію я не пам'ятаю
-
А що робити, наприклад, тим, хто має права, але вони лишилися вдома, а в дії є. Вважаю, що цей варіант доречний на заміну. Все-рівно ви не зможете їздити по укр правах тут
-
В Канаді не можна мати два посвідчення одночасно. Тому українські при обміні забирають (канадські, до речі, теж при зміні провінції). Тому навряд чи підійдуть права в Дії.
-
В Вінніпезі можна просто замінити
-
Буквально учора читала, що в Канаді можна показати права в дії, на цій основі обміняти на канадські. Ви спершу про такий варіант дізнайтесь.
22 Jan 2023, 19:22
Post 5605 of 122726
about 8 hours ago