Українська Канада
-
цікаво чи у Варшаві можна так
-
Ребят кто в живой очереди в Варшаве? Скажите пожалуйста как продвигается очередь и продвигается ли вообще она?буду очень благодарна
-
Саме так. Батьки - отримали. Дитина 10 років - не отримала (анкета ррийнята і на розгляді висить).
-
Можна забрати. Це в Бухаресті
-
Хтось намагався в Італії не відправляти кур’єром паспорти, а сдати особисто в Римі у візовому центрі? Чи приймають паспорти у Римі особисто?
-
Дякую! Зрозуміло! Успіхів нам Усім❤️
-
Скажіть будь-ласка, я правильно розумію, що у вас деякі члени родини отримали запит на паспорт, а деякі - ні? І відповідь від канадців була «чекайте»?
-
будуть назад відправляти поштою чи можна забрати?
-
А є такі, яким на дітей чомусь не прийшло?????
-
ми на всякий випадок додали фото, хоча і закордонний паспорт в малого є
-
Супер! Дякую! Нарешті просвітилося!!!
-
+1613 321 42 43
-
Малому 13 років. Є закордонний паспорт. Його грузили в аплікацію. Біометрію він не робив. Для вклейки візи нам усім прийшли іменні запрошення. Ніяких додаткових фото чи ще чогось у нас не просили. Прийшли у візовий центр і віддали паспорти, запрошення та заповнені листи, які теж на пошту прийшли. У на усе забрали, сказали, що все в порядку. Тепер чекаємо на візу
-
так, закордонний паспорт
-
Діти до 14 років. Мають закордоні паспорти. Створював групу і заповнював за кожну дитину окрему аплікацію в групі. На біометрику для дітей не прийшов лист (тому що тільки с 14 років) при цьому запит на відправку паспорта прийшов кожному з групи, включаючи дітей.
-
Зачем...я так поняла , если нет биометрического паспорта, тогда надо фото, а так-то нет
-
После 14 сдают биометрию и приходит им бумага для отправки паспорта
-
А на какой номер звонили ?
-
Можливо нам дадуть відповіді ті хто отримав на діток до 14 років візу... Якщо такі є? Будемо вдячні...
-
Можна запитати у співробітників візового центру - під час здавання біометрії батьками...
22 Jan 2023, 19:22
Post 60767 of 123127
about 2 hours ago