Українська Канада
-
Так
-
Чи потрібно здавати на біометрію, якщо закордонний паспорт вже біометричний?
-
Дякую!
-
Якщо хтось в найближчі часи із Гданська відправлятиме пишіть, можемо біля одного відділення зустрітись і розібратись разом)
-
Ні тому що це консульство не було для відкриття віз. Тому плюс нам усім що зробили біометрію тут і не потрібно всім їхати у Відень чи ще кудись
-
Здається був раніше можливий. Зараз лише пошта
-
В документах написано, что нужен загранпаспорт оригинал, я так понимаю, если он просроченный, то его отправлять и внутренний паспорт , верно? Или только внутренний паспорт (укр)?
-
через корону не можна особисто
-
Скоріш всього через великий потік людей 🤷♂
-
Це ж DHL. А не Укрпошта. Я б не переживав.
-
Роз'яснили що ні. Лише пошта
-
Так
-
Ми попросили)
-
Мені не давали інструкцію(
-
Приходите, дивляться чи у вас є запис. Металодетектор-проходите до віконця-відбитки з обох рук-фото-отримуєте інструкцію щодо відправки паспорта на вклейку візи. Якщо людей не багато, на все 10 хв.
-
Можете ще сказати як відбувається сам процес подачі?
-
вопрос . нужно ли родителю заполнять - форма IMM 5476? . в списке документов на детей есть такой пункт опционально
-
Але крім закордоного паспорта всі інші - ОПЦІЙНІ. Якщо ви виїхали без них і немаєте їх під рукою - подавайтеся без них.
-
ребят если взять несколько паспортов и пойти с ними на вклейку визы одному человеку, их примут?
-
У кожного інший список документів. З трьох дорослих людей в одного були інші хоча документи у всіх на подачу однакові. Там буде внизу написано кому і які
22 Jan 2023, 19:22
7 minutes ago