Українська Канада
-
Можно по подробней? Могут вклеить визу с отказом ?
-
Скажите когда получаешь визу есть какие то ограничения по сроку выезда или выезжаешь когда удобно ?
-
Цікаво чи є вірогідність того,що у Львові відкриється візовий центр?..з малою дитиною їхати самій з Закарпаття наразі дуже важко... навіть більш неможливо
-
Ми хочемо подаватись разом. Якщо у мами буде відмова, вона автоматично буде і в мене ❓
-
Підскажіть, БУДЬ ЛАСКА Мама відкривала візу в Польщу на роботу, але не поїхала за певними причинами. Віза війсна до квітня цього року ще. ❓Чи може бути відмова ❓
-
Я записался вчера и сегодня сдал
-
Є хто сьогодні записався на біометрію відбитки?
-
сразу после сдачи?
-
А загружати фото іншого паспорту?
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка, які документи потрібно завантажувати при заповнювані заявки? Та чи всі сторінки паспорта потрібно чи лишень там де є відмітки. З нами дитина 2 роки, що для неї?
-
Добрый день. Кто-то пробовал из Китая подавать? Живу здесь 2 года, но из-за ковида потерял работу и теперь даже домой вернутся не могу.
-
Добрий день, якщо є два паспорти, звичайний і біометричний, подаюсь по звичайному, але перетини кордону є і по біомтричному, як правильно заповнити країни як відвідував, тільки ті що є в даному паспорті? Чи ті що в біометрії теж вказувати? А просто потім в кінці загрузити ще фото біометричного паспорту?
-
Нужно будет отдать паспорт для визы, про сроки не знаю
-
Не думаю що це можливо.
-
Загран - обов'язково Внутрішній паспорт - опціонально
-
До 14 років біометрію не здають
-
доброго дня, хто здавав біометрику в Варшаві, чи забирали у вас закордонний паспорт?
-
Доброго дня Підскажіть, будь ласка, якщо знаєте, діткам (8 років) запрошення на біометрію не надсилають, правильно? Тому що маю запрошення лише на дорослого і думаю, чи брати дитину із собою 🤷🏻♀️
-
Доброго дня. Поділіться досвідом якщо у когось уже є позитивні відповіді, чи відмови?
-
Таке саме не приходять тимчасові смс
22 Jan 2023, 19:22
Post 65204 of 120989
about an hour ago