Українська Канада
-
Ну когда вбиваешь Польшу, у меня раньше выпадал только центр в Варшаве, а теперь и в Кракове
-
как вы проверяете дату?
-
Звідки інфа? Мені теж цікаво
-
Вписуєте разом , там є строчка де окремо описує все про дитину
-
Добрый день. Кто-то подавал на биометрию в Кракове или Варшаве?
-
Если это опционально, зачем это в целом делать, делать то чего не просят? Из-за подобных сообщений, в которых не указано что это опционально, люди ломают себе голову где это сделать, либо платят лишние деньги за эти услуги онлайн или удаленно. Не дезинформируйте людей, будьте любезны!
-
Откуда вообще инфа о том что нужны переводы? Это требование есть на оф сайте что нужны переводы? Где это указано?
-
підкажіть, а ви здавали в Дюсельдорфі? пишуть на сайті, начеб тільки можна здати українцям в Берліні
-
Подскажите, как проверить свободные слоты для сдачи биометрии в каких городах на какое время?
-
Ребят, а в Кракове тоже теперь можно сдать биометрию?
-
Добрый день, подскажите пожалуйста консультанта по переезду в Канаду? Заранее спасибо 😊
-
Добрий день! Підписую VFS consent form, щоб надіслати паспорт кур'єром у візовий центр. Тут є applicants wishing to provide biometrics. Якщо я уже зробила biometrics, вони вже є в базі, виходить що вони вже provided, то просто не підписую цю частину?
-
Дякую 👍🏾
-
Так
-
Це вже для вклейки у паспорт візи, так?
-
Підозрюю, що є ще варіант продовжувати сплачувати податки в Україні і далі різницю доплачувати в Канаді (але це буде важче вираховувати). Принаймні так можна в Польщі. Але я б обрав сплачувати в Канаді, щоб не мати геморою з тим всім
-
Дякую всім за відповіді )) Ще одне питання, як швидко можно отримати канадське посвідчення водія якщо є україньскі права і скільки (приблизно) це коштує?
-
Надіслали на пошту "what are the next steps" і там є посилання
-
Скажіть будь ласка, хто здавав біометрію у Варшаві на Chłodna у візовому ?
-
А де цю форму можна знайти?
22 Jan 2023, 19:22
3 minutes ago